UPTIMEROBOT

Kinderbedden steigerhout: Oersterke Nederlandse productie

Op zoek naar een leuk kinderbed van steigerhout? Dan kom je al snel bij ons uit met een ruime keuze aan steigerhouten bedden. Wij produceren de Rockwood kinderbedden zelf in Nederland. Lees verder >
Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogstepunt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000

Kinderbedden van steigerhout

Op zoek naar een leuk kinderbed van steigerhout? Dan kom je al snel bij ons uit met een ruime keuze aan steigerhouten bedden. Wij produceren de Rockwood kinderbedden zelf in Nederland. Daarmee is er meteen sprake van een oersterke Nederlandse productie. Wist je dat het steigerhout dat wij gebruiken echt oersterk is en ook nog eens 100% slijtageproof? Niet kapot te krijgen. Zelfs niet als je kind met anderen aan het stoeien is en het er wild aan toegaat. 


 

Waarom een Rockwood kinderbed steigerhout kopen?

Je wilt toch het beste voor je kind? Daarom koop je een Rockwood kinderbed van steigerhout. Het steigerhout is zo stevig dat er geen beweging in het bed te krijgen is. Dat is heel erg praktisch als je kind een wildebras is. Je hebt bovendien bij ons een enorme keuze uit kinderbedden van hout. Laat je kind zich een ridder voelen met het slapen in een heus kasteelbed dat van grenen is gemaakt. Of gedraagt je dochter zich graag als een prinses? Met een prinsessenpyjama aan in het kasteelbed maak je haar dromen waar. 
 
Zo hebben wij voor stoere kinderen ook stoere steigerhouten kajuitbedden beschikbaar. Die zijn handig als je in de kinderkamer graag wat extra speelruimte wilt maken. Onderin deze kajuitbedden is er namelijk voorzien in opbergruimte. Zo is al het speelgoed mooi uit het zicht op te ruimen. Liever een strak bed van steigerhout zonder al te veel toeters en bellen? Rockwood steigerhouten kinderbedden zijn er ook in een minimalistische uitvoering. Misschien is een dergelijk bed wel perfect voor je tienerkind. Komen er wel eens logeetjes over de vloer? Als dat regelmatig gebeurt, is het handig om een steigerhouten kinderbed met uitrolbaar logeerbed te kopen. Je logee weg en het bed weer weg.


 

Zo maak je het steigerhout kinderbed compleet

Het is geweldig leuk om aan het steigerhouten kinderbed nog wat extra´s toe te voegen. Wij bieden jou die mogelijkheid graag. Zo maak je de kinderkamer helemaal compleet. Bijvoorbeeld met de aanschaf van een trapje om op bed te klimmen, zoals op het kajuitbed. Of met het kopen van een slaaplade voor een logeetje. Heb je meer kinderen? Het is ook eens leuk om in het weekend of in de vakantie je kinderen bij elkaar te laten logeren. Dat is echt een feestje voor ze. 
 
Meer opbergruimte is gemakkelijk te realiseren met het kopen van opbergladen. Natuurlijk geheel in de stijl en passend bij een van de Rockwood kinderbedden. Heb je een kind in de peuterleeftijd? Dan vind je het misschien een prettig idee als er voor het steigerhouten kinderbed een veiligheidshekje zit. Dat is bij ons apart aan te schaffen. Je hebt dus de mogelijkheid om de inrichting van de kinderkamer met het kinderbed zelf samen te stellen. Of in overleg met je kind dat al wat ouder is.

 

Bedden van steigerhout met prachtige handtekening van de natuur

Het is even belangrijk dat je weet dat wij alle steigerhouten bedden van nieuw hout maken. Bij tweedehands hout weet je namelijk maar nooit wat er allemaal schuilgaat. Nieuw steigerhout dus, maar wel met een unieke handtekening van de natuur. Zo heeft elk kinderbed van hout een geheel eigen charme. Je ziet bijvoorbeeld de noesten net als kringen en kleurverschillen bij kinderbedden van steigerhout. Dat maakt elk bed voor kinderen dus ook meteen uniek. 

 

Kies de kleur van het kinderbed

De unieke look is gegarandeerd met de natuurlijke handtekening. Er is echter meer wat het kinderbed steigerhout uniek maakt. Bijvoorbeeld als het gaat om de stijl en kleur. Weet je dat wij de mogelijkheid hebben om het kinderbed in ´old style´ uit te voeren? Hiervoor gebruiken wij grey beits. Kijk maar eens bij het kinderbed Joris dat in ´old style´ is uitgevoerd. Het kinderbed Joris is overigens een van onze bestsellers. Dat geldt ook voor de kinderedden Jasper, Isabelle en Marijn. Kies je een kleur dan beitsen wij de kinderbedden van steigerhout. Meer informatie over de kleuropties zijn bij de beschrijving te vinden. 


 

Wij geven jou levenslange garantie

Het is altijd prettig om te weten dat je geld goed besteed is. Dat is ook het geval als je een Rockwood kinderbed van steigerhout koopt. Je krijgt direct bij het kopen van een bed voor je kind een levenslange garantie. Dat zorgt meteen al voor een vertrouwd gevoel. Wij zijn zeker van onze kwaliteit en houden het niet bij woorden. Het eigen geloof in onze producten is er namelijk niet voor niets. Dat geloof dragen wij graag aan jou over. Ken je trouwens de resellwaarde van onze bedden al?
 
Je kind wil in de verre toekomst misschien wel wat anders om in te slapen. Bijvoorbeeld een tweepersoonsbed. Dan blijf je zitten met het steigerhouten kinderbed. Althans dat denk je. Er is namelijk bij de Rockwood bedden altijd sprake van een resellwaarde. De waarde blijft dus behouden. Dat is onder meer te danken aan het onverwoestbare karakter. Je hebt dus de kans om er iemand anders blij mee te maken en er nog aardig wat geld voor te krijgen. Dat is toch handig om te weten niet waar? Het maakt de Rockwood bedden voor kinderen tot 100% herbruikbare bedden. Wij produceren geen bedden voor kinderen om het tot afvalproduct te laten worden. Wij kijken net als jij ook naar de toekomst en denken aan het milieu. 


 

Maak je geen zorgen, wij gaan het steigerhouten bed in perfecte staat bezorgen

Hoe vaak komt het niet voor dat postpakketten beschadigd raken tijdens het transport. Of grotere pakketten met alle nadelige gevolgen van dien? Dat willen wij voorkomen en voorkomen wij ook door met eigen transporteurs te werken. Die werken netjes en correct, zodat je bestelling van een steigerhouten kinderbed onbeschadigd aankomt. Bovendien hoef je niet tevergeefs uit het raam te kijken op de komst van de bezorger. 
 
Zie je een busje van post.nl rijden? Die komt niet naar jou toe, maar rijdt je deur voorbij. Wij werken namelijk samen met eigen transporteurs. Daarmee garanderen wij een perfecte bezorging. De vervoerder neemt vooraf persoonlijk contact met je op. Dat is onderdeel van onze klantgerichte service. Afhalen is overigens mogelijk in onze showroom in Veenendaal. Woon je daar in de buurt? Dan is het ook leuk om langs te komen in plaats van online je bestelling te plaatsen.
 
W