UPTIMEROBOT

Steigerhout kinderbed: oersterke Nederlandse productie

Ben je op zoek naar een leuk kinderbed van steigerhout? Dan kom je al snel bij ons uit met een ruime keuze aan steigerhouten bedden. Wij produceren de Rockwood kinderbedden zelf in Nederland. Daarmee is er meteen sprake van een oersterke Nederlandse productie. Wist je dat het steigerhout dat wij gebruiken echt oersterk is en ook nog eens 100% slijtageproof? Onze steigerhout kinderbedden krijg je niet kapot! Zelfs niet als je kind met anderen aan het stoeien is en het er wild aan toegaat. Lees verder >

Keus genoeg

Wil je een uniek steigerhout kinderbed? Dan ben je bij Rockwood aan het goede adres! Wij hebben verschillende ontwerpen die allemaal met zorg zijn samengesteld. Elk kinderbed is van steigerhout gemaakt, waardoor hij goed stevig en ook nog eens ontzettend mooi is. Wij hebben originele bedden met ronde vormen, mooie rechte en moderne lijnen of met handige opberglades eronder. Heb je twee kinderen en wil je een stapelbed? Ook dat hebben wij in ons assortiment. Keus genoeg dus bij ons!


 

De voordelen op een rijtje

Een origineel kinderbed van steigerhout maakt de kinderkamer af. Bij Rockwood hebben wij een unieke collectie: dat betekent dat de bedden die wij in ons assortiment hebben alleen bij ons te koop zijn. Daarnaast bieden wij ook gratis montage aan. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over hoe je het steigerhout kinderbed ophaalt en of het wel in de auto past. Wij brengen het namelijk langs, tillen het de trap op als dat nodig is en installeren het moeiteloos in de kinderkamer. Je bekijkt en bestelt alle bedden gewoon online en vervolgens wordt het werk voor je gedaan. Ideaal toch?
 

Bestel direct bij ons

Door onze grote voorraden is onze levertijd kort. Wij bezorgen in zowel Nederland als België en leveren een steigerhout kinderbed van goede kwaliteit bij je thuis. Wij bieden top kwaliteit die betaalbaar is en daarom zijn wij de ideale aanbieders voor een mooi kinderbed, gemaakt van 100% hout. Neem gelijk even een kijkje in ons assortiment en kies je favoriete kinderbed van steigerhout uit!
 
Bekijk ook eens:
Kinderbed steigerhout | Grenen kinderbedden | Kinderbureaus | Over ons

 
Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogste punt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000