UPTIMEROBOT

Kinderbed met lade

Een kinderbed met lade is ideaal als je weinig ruimte hebt in de kinderkamer. Net zo goed als dat er wel ruimte is, maar je ook wilt dat de slaapkamer netjes en opgeruimd blijft. Lees verder >

Kinderbed met lade

Ben je van plan om een nieuw bed voor je kind te kopen? Dan denk je natuurlijk wel even na over het design, materiaal en praktische eigenschappen. . Dat krijg je voor elkaar door een keuze te maken uit ons aanbod met kinderbedden met lade. Je profiteert dan ook meteen van de vele andere voordelen van een Rockwood kinderbed met lades.

 

Opgeruimd staat netjes met kinderbedden met lades, maar er is meer

Hoe fijn is het als je kind op de slaapkamer speelt en het speelgoed na de tijd netjes opruimt? Dat je binnenstapt en niet struikelt over speelgoed of andere spullen die in de weg liggen. Een kinderbed met lade stimuleert je kind om alles op te ruimen. Weet je waarom? Omdat je kind op de grond speelt en alleen maar de lade hoeft open te schuiven. Dat kost geen moeite. Houd je van overzicht? Dan heb je de keuze uit kinderbedden met lade die in twee vakken zijn opgedeeld. Bovendien zijn er van deze kinderbedden met lades uitvoeringen in verschillende kleuren beschikbaar.



Ben je op zoek naar nog meer praktisch gemak? Bijvoorbeeld naar een kinderbed met opbergruimte en extra slaapplaats? Dat is handig als er een logeetje bij je kind op de kamer blijft slapen. Misschien dat bedbank Sam dan een leuke optie is. Dat bed biedt ook nog de gelegenheid om er een veilig bedhekje voor te plaatsen. Een veiligheidshekje kinderbed is bijvoorbeeld te gebruiken als je peuter nogal wild is in de slaap. Zo heb je de zekerheid dat je kind niet van bed afvalt. Overdag staat het bedbankje Sam met slaaplade en opberglade hartstikke knus en gezellig in de kinderkamer. De slaaplade schuif je na gebruik namelijk zo weer onder het bed. Zo heeft Rockwood nog meer praktische oplossingen beschikbaar voor een kinderbed combi. Dit combi kinderbed met lade is te gebruiken als slaapplek met opbergruimte of als bed met een extra slaaplade. De combi uitvoering is een van de populaire kinderbedden met lades. Dat je kan kiezen tussen steigerhouten bedden met twee aparte opbergladen of een grote combi opberglade/slaaplade is alleen maar handig.

 

Topkwaliteit verzekerd. Daarom krijg je levenslange garantie

Onze steigerhouten kinderbedden met lade zijn oersterk. Het massieve hout combineert met een extreem sterke bedconstructie. Bij onze kinderbedden met lades vind je geen spaanplaat of licht MDF dat niet tegen een stootje bestand is. Daarom verzekeren wij jou van topkwaliteit en voorzien wij je aankoop met levenslange garantie. Wist je dat het kinderbed met lade in de toekomst ook weer gewoon heel gemakkelijk te verkopen is? De Rockwood kinderbedden met lade gaan niet af en zijn 100% herbruikbaar. Zo dragen wij en jij ook nog bij aan de duurzaamheid. Bestel je het kinderbed met lade online? Dan neemt onze vervoerder persoonlijk contact met je op in het kader van maatwerkbezorging. Langskomen in onze showroom in Veenendaal mag natuurlijk ook altijd. Wij zien je graag verschijnen.

Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogste punt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000