UPTIMEROBOT

Halfhoogslaper: de droom van ieder kind

Heb je al oudere kinderen? Een halfhoogslaper geeft ze het gevoel een eigen plekje te hebben. In een kleine kinderkamer is het ideaal om een halfhoogslaper met opbergruimte, bureau of kast neer te zetten. Zo blijft de kamer van je kind gemakkelijk opgeruimd en blijft er genoeg ruimte over. Een halfhoogslaper is de perfecte keuze als je opzoek bent naar een nieuw bed. Bovendien garandeert Rockwood je nog veel meer voordelen. Lees dus gauw verder! Lees verder >

Gemaakt van 100% hout

Een groot voordeel van het bestellen van je kinderbed bij Rockwood is het materiaal dat wij gebruiken. Bestel je bij ons? Dan weet je zeker dat je halfhoogslaper van hout is gemaakt. Onze halfhoogslaper van hout is extra stevig en sterk, waardoor het een goede en mooie investering is voor de lange termijn. Daarnaast ziet een halfhoogslaper van hout er ook nog eens ontzettend mooi uit in kinderkamer. Bij Rockwood leveren wij kwaliteit en zorgen wij er tegelijkertijd voor dat de prijzen laag blijven. Hierdoor zijn onze kinderbedden ideaal voor iedereen die de kinderkamer efficiënter wil indelen.

 

Gratis montage bij ons

Een ander groot voordeel van het bestellen van je halfhoogslaper van hout bij ons is dat het bed gratis bij je thuis gemonteerd kan worden. Je hoeft je hierdoor geen zorgen te maken of het bed wel in de auto past. Wij brengen het bed namelijk langs en tillen het ook voor je naar boven, als dat nodig is. Geen gesjouw en gedoe dus als je je kinderbed bij ons aanschaft. Daarnaast hoef je ook geen stress te hebben over de montage van je halfhoogslaper: onze professionals doen dit klusje namelijk met plezier voor je. En dat allemaal helemaal gratis!
 

Bestel je halfhoogslaper direct bij ons

Door onze grote voorraad leveren wij de halfhoogslaper altijd snel bij je. Het maakt niet uit waar in België of Nederland je woont: wij brengen het bij je langs. Bij ons weet je zeker dat de installatie van het bed snel en soepel verloopt, waardoor je kind diezelfde avond nog geniet van zijn of haar nieuwe bed. Het unieke design en de goede kwaliteit van het kinderbed zorgen ervoor dat je kinderen ontzettend lang plezier van hun nieuwe halfhoogslaper zullen hebben. Neem een kijkje in onze collectie en bestel je halfhoogslaper vandaag nog.
 

Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogste punt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000