UPTIMEROBOT

Halfhoogslaper: de droom van ieder kind

Een halfhoogslaper is een droom van ieder kind. Je peuter gaat voortaan met plezier naar bed als je een half hoogslaper koopt. Het is hartstikke leuk om iedere avond het trappetje op naar bed te klimmen. Of om van de halfhoogslaper met glijbaan af te glijden in de ochtend. Dan begint de dag meteen met een lach voor je peuter. Lees verder >
 

Halfhoogslapers

Heb je al oudere kinderen? Een halfhoogslaper met bureau geeft ze het gevoel een eigen plekje te hebben. In een kleine kinderkamer is het ideaal om een halfhoogslaper met opbergruimte neer te zetten. Of een halfhoogslaper met een kast. Zo blijft de kamer van je kind er opgeruimd uitzien. Als je kind tenminste de moeite neemt om de spullen uit het zicht op te bergen. Een half hoogslaper is een perfecte keuze voor je kind, waarbij je gemakkelijk met extra wensen rekening houdt. Bovendien garandeert Rockwood je nog veel meer voordelen.

 

Oersterke halfhoogslapers van steigerhout: niet kapot te krijgen

Weet je wat het met kinderen is? Die zijn vaak wat minder voorzichtig in de omgang met spullen. Weet je wat zo fijn is als je besluit een Rockwood half hoog slaper te kopen? Dan hoef jij je daar in elk geval niet druk om te maken. De halfhoogslapers van steigerhout en van massief grenen zijn onverwoestbaar. De aanschaf van een Rockwood halfhoogslaper is daarmee ook meteen een duurzame aankoop.

Je kind heeft er jarenlang profijt van net als jij. Jij hebt het voordeel dat het beddengoed heel gemakkelijk te verschonen is. Je staat namelijk op de perfecte hoogte. Zo blijft je rug mooi gespaard. Het is ook fijn te weten dat op halfhoogslapers geen enkel kind snel uitgekeken is. Wil jij of je kind toch een keer verandering aanbrengen dan koop je gewoon nieuw beddengoed. Dat geeft meteen een hele andere look in de kinderkamer. Bijvoorbeeld een dekbedovertrek in een felle kleur op een halfhoogslaper wit.

Heb je voor je peuter een halfhoogslaper gekocht in peuterafmetingen? Als je peuter te groot is en er komen geen kinderen meer bij, verkoop je de halfhoogslaper gemakkelijk. Het voordeel van de Rockwood kinderbeddencollectie is namelijk dat de waarde blijft behouden. Dat is natuurlijk onder meer te danken aan het onverwoestbare karakter en de 100% herbruikbaarheid. 


Rockwood half hoog slaper: meer dan alleen slaapgenot

De Rockwoord halfhoogslapers bieden je kind meer dan alleen slaapgenot. Het is altijd een fijn plekje om te relaxen. Je hebt de keuze uit meerdere opties om voor nog meer plezier op de kinderkamer te zorgen. Hoe leuk is het wel niet om voor je kind een halfhoogslaper met tent te kopen? Jonge kinderen vinden het fenomeen van een tent geweldig. Het is meteen een plekje om te spelen en de fantasie de vrije loop te laten.

Liever geen halfhoogslaper tent? Misschien dan wel een halfhoogslaper met glijbaan kopen om je peuter extra blij mee te maken. Een halfhoogslaper met een bureau is ideaal als je kind al wat ouder is. Bijvoorbeeld om zonder morren huiswerk te maken, omdat het zo leuk is een eigen plek te hebben. Of om aan te knutselen of te tekenen. Met de aankoop van een half hoogslaper met bureau sla je bovendien meteen twee vliegen in één klap. Een enkele uitgave en meteen een bed en bureau in de slaapkamer van je kind hebben staan.


Al een kijkje genomen bij de collectie?

Heb je al gekeken bij de collectie met Rockwood half hoog slapers? Je ziet dat er een verscheidenheid aan uitvoeringen is. Dat maakt het voor jou gemakkelijk om rekening met bepaalde voorkeuren te houden. Misschien heb je wel een voorkeur voor wit of voor de natuurlijke look van steigerhout. Kijk gerust verder en weet ook dat er opties zijn om een keuze te maken uit verschillende kleuren. Heb je al een wat ouder kind? Misschien is het dan leuk om samen de kinderbedden te bekijken en een keuze te maken. Of is de aanschaf van een half hoogslaper nog een verrassing voor je kind? Dan kies je natuurlijk zelf de leukste halfhoogslaper uit.
 

Levenslange garantie, waar krijg je het nog?

Dat is inderdaad de vraag, maar wij hebben het antwoord erop. Bij het kopen van een van de half hoogslapers uit onze Rockwood collectie krijg je levenslange garantie. Weet je waarom? Wij geloven namelijk in onze bedconstructies die 100% slijtageproof zijn. Zo simpel is dat. Bij ons houdt de garantie dus niet bij de voordeur op, zoals tegenwoordig vaak het geval is. Het vertrouwen dat wij hebben, willen wij jou ook geven. Daarom krijg je van ons levenslange garantie bij het kopen van een half hoogslaper.
 

Wij zijn milieubewust, jij ook?

Het milieu gaat ons aan het hart en daarom voorzien wij in duurzame producten die 100% herbruikbaar zijn. Het duurzame karakter van onze halfhoogslapers uit zich in verschillende facetten. De onverwoestbaarheid is daar een voorbeeld van net als het behoud van de waarde. De 100% herbruikbaarheid is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Bijvoorbeeld als je de halfhoogslaper in de toekomst weer wilt verkopen.
 

Bezorging van de half hoogslaper met eigen vervoerder

Je bestelt vast wel vaker online en dan is het altijd maar afwachten hoe en wanneer de bestelling via post.nl aankomt. Het is altijd weer een verrassing als je bestelling nog heel blijkt te zijn. Of op het afgesproken moment is bezorgd. Bij ons komt dat niet voor. Wij houden wel van verrassingen, maar in de bezorging zijn wij serieus. Daarom kiezen wij ervoor uitsluitend samen te werken met eigen vervoerders.

Je hebt bovendien het voordeel dat vrijwel alle halfhoogslapers uit voorraad leverbaar zijn. De bezorgtijd duurt daarom gemiddeld maar drie tot vijf dagen. Als klant sta jij bij ons centraal en daarom hanteren wij een klantgerichte service. Zo benadert onze transporteur jou persoonlijk om een afspraak te maken voor de aflevering van je bestelling. Woon je in de buurt van Veenendaal? Misschien dat je dan liever je bestelling zelf afhaalt in onze showroom.

W