UPTIMEROBOT

Houten kinderbedden | Oersterk Rockwood®

Je kind lekker veilig laten slapen en ook nog eens bijdragen aan de duurzaamheid? Lees verder >

Houten kinderbed: 100% natuurlijk en levenslange garantie

Je kind lekker laten slapen en bijdragen aan de duurzaamheid? Maak dan de keuze voor een houten kinderbed uit onze collectie. Het materiaal is 100% natuurlijk en gemaakt van oersterk massief hout. Zo sterk zelfs dat onze houten kinderbedden haast als onverwoestbaar zijn aan te merken. Daarom geven wij je bij voorbaat al de zekerheid van een levenslange garantie als je een van onze kinderbedden van hout koopt.

 

 

Oersterk, maar ook zo mooi, lief en stoer

Het oersterke karakter combineert perfect met de designs. Jij kent het karakter van je kind als geen ander. Daarom kies je een houten bed dat bij de persoonlijkheid van je kind past. Bijvoorbeeld voor een kinderbed van hout dat er zo lief en zo schattig uitziet. Of een houten kinderbed dat zo stoer is dat je kind zich erin herkent. Klimmen en klauteren dan maar op bijvoorbeeld het stoere kajuitbed. Het trapje heeft maar een paar treden, maar het voelt voor je kind toch als een avontuurlijke beklimming. Zo is elk ontwerp van de houten kinderbedden te onderscheiden met een eigen uniek karakter.
 

Echt 100% slijtageproof

De houten kinderbedden zijn 100% slijtageproof. Dat is echt waar. Of denk je nu dat wij jouw kind misschien nog niet kennen. De levenslange garantie is er natuurlijk niet voor niets. Wij leveren het houten bed met een sterke bedconstructie. Daar springt je kind echt niet zomaar doorheen, zoals bij licht MDF of dun spaanplaat wel mogelijk is. Daarom staan wij dus achter het etiket ´100% slijtageproof´. Het is voor jou bovendien goed om te weten dat een houten bed om deze reden ook de waarde behoudt. Een houten kinderbed produceren wij niet om later tot afvalproduct te verworden. Het behoud van waarde maakt het mogelijk om onze kinderbedden van hout later weer door te verkopen. 
 

Hoe maak je de beste keuze uit het aanbod met houten kinderbedden?

Het leukste is om met je kind als die al oud genoeg is samen naar de houten bedden te kijken. Of stapt je kind vanuit een ledikant over naar een peuterbed of groter kinderbed? Dan wil je waarschijnlijk zelf het liefst de keuze bepalen. Om tot een keuze te komen, kijk je naar het huidige interieur en de kleuren. Onze kinderbedden van hout zijn doorgaans in allerlei kleuren leverbaar. Ook kijk je naar de praktische kant. Heb je weinig opbergruimte in de kinderkamer? Een houten kinderbed met opbergladen is dan echt een verademing. Komt er regelmatig een kindje logeren? Dan is het praktisch gezien heel handig om voor een houten bed te kiezen dat over een logeerbed beschikt. Die zit mooi verstopt onder het bed waar je kind op slaapt en is eenvoudig uit te rollen. Onzichtbaar als je het bed niet nodig hebt en simpel bruikbaar te maken als je het bed nodig hebt.
 

Houten kinderbed compleet geleverd met bezorgservice op maat

Wist je ook dat wij alleen aan maatwerkbezorging doen? Onze transporteur neemt contact met je op en je krijgt de zekerheid dat het houten kinderbed heel aankomt. Dat is bij andere vervoerders wel eens anders. Of haal je het kinderbed van hout liever af? Dat is mogelijk in onze showroom in Veenendaal waar je natuurlijk ook welkom bent om te winkelen.