UPTIMEROBOT

Steigerhout bedden: de sterkste bedden in Nederland

Betaalbaar en oersterk: dat zijn de steigerhout bedden van Rockwood. Wij hebben een groot assortiment aan unieke designs in onze collectie. Aangezien wij al onze bedden zelf maken heb je straks gegarandeerd een uniek steigerhout bed in de kinderkamer staan. Doordat wij onze bedden van 100% steigerhout maken zijn ze extra sterk en daarom geven wij zelfs levenslange garantie op onze bedden. Wij geloven in onze bedden en nu is het aan jou om ook een mooi steigerhout bed te bestellen voor je kindje. Lees verder >

Verschillende modellen steigerhout bedden

Als je een kijkje neemt op onze webpagina dan zie je dat we veel verschillende soorten steigerhout bedden hebben. Zo hebben we standaard bedden, maar ook halfhoogslapers en hoogslapers. We hebben zelfs een zwevend bed! Alle bedden hebben hun eigen, unieke ontwerp waardoor jij en je kindje gemakkelijk je favoriete bed uitkiezen. Slapen er twee kinderen tegelijk in de kamer? Kies dan voor ons oersterke stapelbed.
 

Afwerking naar keuze

Wij begrijpen dat iedereen zijn eigen smaak heeft en daarom leveren we vrijwel al onze steigerhout bedden met een afwerking naar keuze. Kies je het liefst voor een natuurlijke look? Dan zetten we het steigerhout in een kindvriendelijke beits, waardoor de nerven van het hout mooi naar voren komen. Kies je liever voor een meer moderne look? Dan schilderen we het steigerhout bed in wit of grijs voor je. Een aantal modellen kunnen we zelfs in het roze leveren! Door zelf te kiezen welke kleur het bed krijgt is het gemakkelijker om het steigerhout bed te integreren in de kinderkamer.
 

Bestel direct op onze website

Op onze website vind je direct al onze steigerhout bedden. Je leest de afmetingen en meer over het ontwerp, waardoor je gemakkelijk je favoriete steigerhout bed eruit pikt. Doordat wij alle bedden op voorraad hebben leveren wij snel in Nederland en België. Bij veel bedden leveren wij ook een gratis montage, waardoor je echt helemaal niets hoeft te doen. Onze professionals monteren met plezier voor je het steigerhout bed in de kinderkamer, waardoor je kind diezelfde avond nog heerlijk geniet van zijn nieuwe bed.

 

Bekijk ook eens:

Peuterbed | Hoogslaper steigerhout | Home | Contact

Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogste punt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000