UPTIMEROBOT

Het leukste kinderbed huisje. Een oersterk huisjesbed dat staat als een huis.

Wat vindt een kind nu leuker dan een eigen huisje? Het is niet voor niets dat kinderen graag hutjes bouwen in huis. Lees verder >

Het leukste kinderbed huisje

Wat vindt een kind nu leuker dan een eigen huisje? Het is niet voor niets dat kinderen graag hutjes bouwen in huis. Hoe mooi is het dan om je kind een eigen kinderbed huisje te geven. Dan is naar bed gaan ineens een feestje in plaats van een strubbeling. Als jij een huisjesbed koopt voor je kind is dat de grootste verrassing ooit.

 

Hoe groot is een kinderbed huisje wel niet?

Je denkt misschien dat kinderbedden huisjes gigantisch groot zijn. Dat is aan de ene kant zo maar aan de andere kant niet. Qua standaardafmeting van het kinderbed huisje voor het liggedeelte geldt gewoon de reguliere afmeting van een eenpersoonsbed. Een kinderbedden huisje heeft dus een maatvoering van 90x200 cm. Dat geldt voor de lengte en de breedte waarop het matras ligt. De hoogte is echter een ander verhaal. Om er een realistisch kinderbed huisje van te maken, ligt de punt van het dak wat hoger. Het gaat dus om de ombouw die wat hoger uitkomt, maar dat heb je ook als je voor een hoogslaper kiest. Bovendien heeft Rockwood voor alles een oplossing.
 

Maatwerk maakt kinderbedden huisjes voor iedere kinderkamer geschikt

De oplossing voor kleine en kinderkamers met een laag plafond is dat wij in maatwerk voorzien. De standaard is dan wel een bedhuisje 90x200, maar dat betekent niet dat er geen andere mogelijkheden zijn. Natuurlijk zijn die er wel. Wij willen toch dat elk kind mag dromen in een kinderbed huisje. Er zijn wat dat betreft dus verschillende maten mogelijk als het om bedhuisjes gaat. Misschien heb je wel een voorkeur voor een peuterbed huisje of moet de hoogte van het kinderbed huisje net wat lager uitvallen. Dat is allemaal geen probleem met onze oplossing voor maatwerk.
 

Een bedhuisje dat de zwaarste storm doorstaat

Het moet natuurlijk bovenal veilig zijn in de slaapkamer van je kind. Bovendien is het belangrijk dat het bed staat als een huis. Dat is zeker het geval met de kinderbedden huisjes uit ons assortiment. De oersterke kinderbed huisjes zijn niet kapot te krijgen. Dus zijn deze uitvoeringen net als al onze bedden voor kinderen bestand tegen stoeien. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je kind aan de balken van het dak gaat hangen. Gebeurt dat wel, dan is er nog geen probleem hoor. Daar is het stevige bedhuisje wel tegen bestand.


Dat is te danken aan het massieve hout van de dikke balken die dus oersterk zijn. De bedconstructie is gewoon 100% slijtageproof. Het is niet zo dat wij gebruikmaken van spaanplaat of heel licht MDF. Wij leveren gewoon onverwoestbare kwaliteit. Dat maakt het ook meteen goed om te weten dat de waarde blijft behouden. Mocht je kind uit dit bedhuisje vertrekken dan zet je het kinderbed huisje gewoon te koop. Er zijn genoeg andere kinderen die er in de toekomst ook plezier van hebben.
 

Bed huisje kind: perfecte combinatie en keuze uit twee modellen

Wij voorzien in het assortiment in twee modellen als het gaat om de combinatie bed huisje kind. De ene uitvoering is in naturel steigerhout waar je de dikke balken ook prachtig ziet uitkomen. Net alsof het een echt huisje is waarvan de constructie al overeind staat. De naturel look staat prachtig bij alle kleuren en andere materialen. Dat geldt overigens ook voor het andere model dat als kinderbed huisje wit is uitgevoerd. Dit model heeft door de kleur en verfijnde afwerking een wat liever en rustiger karakter.

Het maakt overigens niet uit of je kind een jongen of een meisje is. De kinderbedden huisjes staan zowel prachtig in meisjeskamers als in jongenskamers. Het is maar net hoe de kinderkamer op dit moment is ingericht om een passende keuze te maken. In een stoere kinderkamer staat het steigerhouten kinderbed huisje in naturel fantastisch. In een moderne kinderkamer met lichte of met felle kleuren staat het bedhuisje in wit weer prachtig.
 

Eenvoudige montage

De kinderbedden huisjes zijn gemakkelijk te monteren. Er komen alleen een paar extra handelingen bij kijken om de constructie in de hoogte te bouwen. De hoeveelheid extra werk valt echter erg mee. Het is wel handiger om het kinderbed huisje even met zijn tweeën in elkaar te zetten. Dan gaat het allemaal nog wat sneller. Ben je niet van plan om zelf aan de slag te gaan? Het is handig om te weten dat de montage eenvoudig is uit te besteden. Selecteer in dat geval montage uitbesteden bij de bestelling.
 

Kinderbed huisje met maatwerkbezorging geleverd

Ga je het kinderbed huisje online kopen? Dan neemt onze eigen vervoerder contact met je op om een afspraak te maken. Wij geven de garantie dat je bestelling compleet en onbeschadigd aankomt. Bovendien is er sprake van levenslange garantie. Wil je liever het kinderbed huisje in het echt eens bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Veenendaal, waar afhalen overigens ook mogelijk is.