UPTIMEROBOT

Steigerhouten bedje

Een steigerhouten bedje staat zo mooi in de kinderkamer van je kind. Het is als het zover is dat je kind aan een groot bed toe is een bijzonder moment. Lees verder >

Steigerhouten bedje

Een stapje vooruit of eigenlijk een grote stap in het kinderleven. Je wilt de kinderkamer met de overstap naar een groot bed natuurlijk leuk inrichten. Daar is een steigerhouten bed perfect voor. Vooral als het om een steigerhout bed van Rockwood gaat. Dan kies je als ouder meteen voor het beste van het beste voor je kind. Bovendien hebben wij een ruime keuze als het gaat om design, praktisch gemak en kleur.

 

Mooi, maar ook oersterk en 100% slijtageproof

Het begin is er als je eenmaal voor een steigerhouten bedje hebt gekozen. Dan is het extra goed om te weten dat je bij ons de beste keuze maakt. Zo verzekeren wij jou ervan dat je een oersterk steigerhout bed in huis krijgt. Oersterk omdat het steigerhouten bedje is gemaakt van massief hout. De bedconstructie is eveneens extreem sterk en dat is te danken aan de uitzonderlijke kwaliteitsmaterialen. Bij ons tref je geen zwakke constructies van spaanplaat van inferieure kwaliteit. Of van MDF dat zo licht is dat de constructie niet tegen een springend kind bestand is. 100% slijtageproof en oersterk. Dat is de krachtige combinatie van onze steigerhouten bedden.

 

Steigerhouten bed voor meisjes en jongens in allerlei designs

Misschien denk je dat een steigerhouten bedje alleen is weggelegd voor stoere kinderen. Niets is minder waar, want met dit materiaal zijn natuurlijk allerlei designs te maken. Dus vind je in ons aanbod ook bedjes van steigerhout die een lief en schattig design hebben. Kijk maar eens bij het kinderbed Isabelle dat gemaakt is van geschuurd steigerhout met het design van een bankje. Het uitgesneden hartje in het midden maakt het design van het steigerhout bed schattig en lief. Uiteraard hebben wij ook stoere exemplaren in het midden voor de kinderen die toch wat stoerder zijn. Het design daarvan is net wat robuuster of het bed is afgewerkt met stoere details. Kijk maar eens bij de steigerhout bedden met opbergladen met een touw als handvat. Of naar het steigerhouten bedje met fruitkistjes die dienst doen als opbergruimte. Dat geeft toch al een hele andere blik en uitstraling in de kinderkamer. 

 

Praktisch gemak op de kinderkamer

Er zijn meerdere opties beschikbaar om een steigerhouten bedje te kopen die in opbergruimte voorzien. Dat voorziet in alle kinderkamers in praktisch gemak. Bijvoorbeeld met het uit het zicht opruimen van speelgoed. Dat is net zo prettig in een grote slaapkamer als in een kleine slaapkamer. Nu alleen je kind nog even aanleren dat met opruimen van speelgoed ook echt opruimen bedoeld wordt. Of is je kind daarin al goed geïnstrueerd? Wij denken ook aan ander praktisch gemak op de kinderkamer. Bijvoorbeeld als er een kindje blijft logeren. Het oppompen van een luchtbed is voor niemand een feest. Het logeerpartijtje is wel meteen een feestje als je weet dat je er geen werk van hebt. Meer werk dan het uitrollen van het logeerbed is er niet. Nou ja, vooruit er moet natuurlijk nog beddengoed op. Je hebt er echter weinig rompslomp van en het bed is ook zo weer ingerold. Ideaal en vooral als je vaker logeetjes over de vloer krijgt. 

 

Steigerhouten bed voor tieners

Ook voor tieners hebben wij het ideale steigerhouten bed beschikbaar. Al dan niet met extra opbergruimte of logeerbed. Het is voor oudere kinderen vaak leuk om wat hoger te slapen dan een bed laag bij de grond. Daarom voorzien wij graag in een aanbod met steigerhouten bedden in de vorm van kajuitbedden. Het steigerhouten bed is te bereiken met een klein trapje. Zo hebben wij ook halfhoogslapers van steigerhout. Of houd je kind helemaal niet van al die poespas? Dan hebben wij voor jouw kind een strak steigerhout bed beschikbaar met een rechttoe rechtaan design. 
 


Steigerhouten bedje via eigen vervoerders bezorgd

Wij zien graag dat het steigerhouten bedje dat je koopt heel bij je aankomt. Daarom hebben wij eigen vervoerders die zorgvuldig omgaan met jou aankoop. Onze transporteur neemt zelfs contact op om de dag van de bezorging door te geven. Het is goed om te weten dat het steigerhouten bedje heel aankomt, maar dat is niet het enige. Wij geven je er ook nog eens levenslange garantie op.