UPTIMEROBOT

Tienerbedden: kies samen met je kind het leukste tienerbed

IIs je kind toe aan een tienerbed? Maak dan samen met je kind een keuze uit onze prachtige collectie tienerbedden. Je tiener heeft waarschijnlijk een compleet eigen voorkeur voor stijl, design en kleur. Toch is de kans groot dat de smaak van je kind net even anders is dan die van jou. Onze collectie is zo groot dat je altijd tot een compromis komt. Bovendien is het voor jou belangrijk dat de kwaliteit in elk geval goed is. Dat is met onze steigerhouten tienerbedden zeker het geval. Lees verder >

Een fijne slaapkamer voor je tiener

Het is voor je kind belangrijk dat het tienerbed er goed uitziet en een fijne plek biedt om te relaxen. De meeste tieners brengen nogal wat tijd door op hun slaapkamer. Is het niet om huiswerk te maken, dan wel om te chillen of om lekker lang uit te slapen. Je wilt toch het beste voor je kind. En daar komen wij aan tegemoet met onze complete collectie Rockwood tienerbedden.


Unieke designs

Een tienerbed is niet zomaar iets: je tiener moet zich fijn voelen in zijn of haar slaapkamer. Daarom hebben wij unieke designs, waardoor er altijd wel een mooi bed tussen zit die perfect past bij de smaak van je kind. Wil je een bed met extra lades eronder om spullen handig op te bergen? Kies dan voor een bed met extra opbergruimte. Of vind je kind het gezellig als er iemand zo nu en dan blijft logeren? Dan kun je ook voor een bed kiezen met een extra uitschuifbare lattenbodem. Oftewel: bij Rockwood is er voor ieder wat wils!
 

Bestel je tienerbed bij ons

Je nieuwe tienerbed aanschaffen bij Rockwood kent vele voordelen. Zo zijn al onze bedden 100% gemaakt van echt hout en hebben ze een origineel design. Daarnaast bieden wij ook gratis montage aan. Hierdoor heb je geen zorgen over het hele proces van het bed in je huis krijgen en vervolgens slaapklaar te maken. Ook is onze levertijd erg kort. Als je vandaag bestelt staat binnen de kortste keren een mooi tienerbed in de slaapkamer van je kind slaapklaar. Waar wacht je nog op?
 

Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogste punt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000