UPTIMEROBOT

Alles over kinderbedden

De mogelijkheden voor de kinderkamer zijn eindeloos. Kijk eerst eens naar het kinderbed. Is je kind nog vrij jong, dan is wellicht een laag model de meest verstandige keuze. Maar is je kind wat ouder, of heeft het weinig ruimte op de slaapkamer, dan is een kinderbed als halfhoogslaper of een kinderbed als hoogslaper een uitstekende keuze. Rockwood® Kinderbedden heeft als kinderbedspecialist de meest voorkomende modellen kinderbedden in het assortiment opgenomen.

Combineer met halfhoogslaper steigerhout Noa het beste van twee werelden: een bed waarbij je de vloer voor een deel vrij houdt, en daarnaast een kast voor speelgoed of kleding. Ook hier kies je weer voor een kinderbed van steigerhout van zware kwaliteit. De halfhoogslaper Thomas is weer een leuk alternatief als je een gezellige zithoek onder het bed wil creëren. Beide halfhoogslaper passen bij de landelijke als de stoere slaapkamer.

Bij een echte meidenkamer hoort ook een kinderbed voor een meisje. Kijk eens bij de zoete roze kinderbedden van het model Amalia of Maxima. Kinderbedden voor jongens zijn te vinden in de meest uiteenlopende modellen, bijvoorbeeld het bijzondere zwevende bed Vince.

Het maakt niet zoveel uit aan welke stijl jij en je kind je hart verliezen, bij Rockwood® Kinderbedden slaag je altijd. De meeste modellen zijn in verschillende tinten verkrijgbaar, zoals wit, grijs en naturel en passen dus bij vrijwel iedere inrichting. Maak je kinderkamer compleet met de kledingkasten en bureaus die passen bij onze kinderbedden. Kijk bijvoorbeeld eens bij ons aanbod van bureaus en kasten binnen onze Robin Wood lijn.
 
Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogste punt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000