UPTIMEROBOT

Stoere jongensbedden

Jouw stoere jongen verdient natuurlijk een stoer jongensbed in zijn slaapkamer. Stoer staat bij Rockwood voor ... Lees verder >

Stoere jongensbedden vindt je bij Rockwood®

Stoer staat bij Rockwood voor jongensbedden van oersterk en massief hout. Dat sluit net als de designs meteen aan op het perfecte jongensbed waar jij naar op zoek bent. 

 

Rockwood jongensbed: sterk, stevig en 100% slijtageproof

Stoere jongens ravotten nog wel eens op de slaapkamer en stoeien graag met vriendjes. Jouw zoon waarschijnlijk ook? Daarom is het maar goed dat jij weet dat onze jongensbedden van een sterke bedconstructie zijn voorzien. 100% slijtageproof welteverstaan. Het is geen bed zoals je wel eens ziet die van licht MDF is gemaakt of over spaanplaatkwaliteit beschikt. 

Je doet dan ook meteen een goede aankoop waar je van ons gewoon levenslange garantie op krijgt. Is je zoon later op het bed uitgekeken en toe aan een tweepersoonsbed? Die tijd lijkt misschien nog ver weg, maar de tijd vliegt ook. Je hebt met het kopen van een Rockwood jongensbed nu en voor de toekomst al een voordeel. De kinderbedden blijven door de oersterke uitvoering de waarde behouden. Later zet je het bed gewoon op Marktplaats of op een andere advertentiesite en het bed is zo weg. Het is toch ook fijn om te weten dat het bed geen afvalproduct is, maar duurzaam en volledig herbruikbaar.

 

Welk jongensbed vind jij het stoerst?

Uiteraard hebben wij voor jou een keuze uit een ruim assortiment met stoere jongensbedden. De smaken verschillen nu eenmaal en de diversiteit zorgt ervoor dat jij gemakkelijk een keuze maakt. Weet je welke jongensbedden in onze collectie heel populair zijn? Dat zijn de Tim jongensbedden. Die hebben een stoer design en uniek ontwerp met hoge uiteinden aan weerszijden van het bed. Hoe stoer sommige jongens ook zijn, het voelt wel heel veilig om in dit bed te slapen. Dat is ook te danken aan het veilige hekje aan de zijkant van het bed. Zo valt je zoon niet zomaar uit zijn bed tijdens wildwest taferelen in zijn dromen. 

 

Zee van opbergruimte onder het jongensbed

Weet je wat ook zo praktisch is voor jou als ouder van een zoon die er wel eens een rommeltje van maakt? De bedden uit de Tim-serie beschikken over opbergladen die ook nog eens extra diep zijn. Zo is het speelgoed wel heel gemakkelijk uit het zicht op te bergen voor het slapengaan. De jongensbedden met extra opbergruimte zijn eveneens ideaal voor een kleine kinderkamer. De kajuitbed Jasper is eveneens een jongensbed met een stoer karakter en met opbergruimte. In plaats van lades is er bij deze bedden sprake van opbergfruitkistjes. Dat staat natuurlijk ook geweldig in een stoere jongenskamer. Helemaal als je ziet dat er ook nog een trapje bij hoort om het bed in te klimmen. Het trapje is niet heel hoog en het jongensbed evenmin. Dat maakt het bed geschikt voor alle leeftijden. 
 

Handig: uitrolbaar bed voor logeetje

Vind je het handig om extra ruimte op de slaapkamer van je zoon beschikbaar te hebben? Bijvoorbeeld als er regelmatig een logeetje blijft overnachten? In dat geval is het heel handig om voor een jongensbed met uitrolbaar logeerbed te kiezen. Die rol je zo uit als er iemand bij je zoon blijft slapen en zo weer in als de logee weer weg is. Je hoeft dan niet met luchtbedden in de weer of met een matras te slepen. Rockwood heeft nog meer keuze als je nog niet tot een besluit gekomen bent. Haal je zoon er anders eens bij. Die wil vast wel meekijken en meebepalen welk jongensbed er in zijn slaapkamer komt. Misschien is een zwevend bed van steigerhout het wel helemaal voor jouw zoon. Of brengt hij graag veel tijd relaxt op zijn kamer door en valt de keuze op een bedbank. Dan heb je een jongensbed en bank ineen.
 

Geen teleurstelling met onze maatwerkbezorging: 100% schadevrij geleverd

Heb je de knoop doorgehakt en weet je welk jongensbed je wilt kopen? Dan is het nog prettig om te weten dat wij aan maatwerkbezorging doen. Bezorging via de geijkte bezorgers, zoals post.nl of dpg levert nogal eens problemen op. Die zijn er bij ons niet, omdat wij samenwerken met eigen transporteurs. Daarom geven wij je de garantie dat de bestelling heel aankomt en je het bed dus 100% schadevrij geleverd krijgt. Onze transporteur belt je om een afspraak te maken voor de bezorgdatum. Dat is ook wel zo persoonlijk.