UPTIMEROBOT

Hoogslaper van steigerhout in de kinderkamer

Kinderen vinden het heerlijk om in onze hoogslaper van steigerhout te slapen. Het geeft ze een veilig gevoel, omdat ze zo goed en stevig gebouwd zijn. Bij Rockwood geloven wij in onze producten en daarom geven wij ook levenslange garantie op onze bedden. Wij zijn dé specialist in oersterk en massief hout. Als je dus een hoogslaper van steigerhout bij ons koopt dan weet je zeker dat je kind goed slaapt. Lees verder >

Extra ruimte met een hoogslaper van steigerhout

Een hoogslaper in de kinderkamer is ontzettend handig. Vooral wanneer je meer ruimte wilt creëren in de kamer. De rest van de kamer kan hierdoor namelijk gebruikt worden voor andere doeleinden. Zo creëer je eenvoudig extra opbergruimte onder de hoogslaper. Ook is het mogelijk om een hoogslaper van steigerhout te kiezen waar een bureau onder gemonteerd is. Dan kan je kind prima zijn huiswerk in zijn kamer doen of bijvoorbeeld lekker tekenen of computeren.

Veiligheid voorop

Is dat wel veilig, zo’n hoogslaper van steigerhout? Wij kunnen alleen maar volmondig zeggen: ja, zeker! Onze hoogslapers zijn gemaakt van 100% hout en zijn met veel zorg samengesteld. Ook als je kind van een potje stoeien houdt, of erg onrustig slaapt, blijft de hoogslaper van steigerhout gewoon stevig staan. Daarnaast heeft de hoogslaper een stevig veiligheidshekje, zodat je kind niet zomaar per ongeluk uit bed rolt. Elke hoogslaper komt met een handige trap waar je kind zelfstandig en veilig op en af de hoogslaper klimt.   
 

Bestel direct en ervaar onze voordelen

Als je je hoogslaper van steigerhout bij Rockwood bestelt dan ervaar je meteen een aantal voordelen. Wij hebben alle hoogslapers in voorraad, waardoor we snel kunnen leveren binnen Nederland en België. Daarnaast komen wij zelf de hoogslaper van steigerhout langsbrengen en hoef je je geen zorgen te maken dat er iets onderweg kapot gaat. Daarnaast bieden wij bij veel modellen gratis montage. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het veilig in elkaar zetten van de hoogslaper: onze professionals doen dit graag voor je. Neem een kijkje op onze website voor de verschillende opties en bestel je hoogslaper vandaag nog bij ons.
 

Bekijk ook eens:
Halfhoogslaper | Bedden meisjes | Kinderbureaus | Contac

Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogste punt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000