UPTIMEROBOT

Matrassen voor kinderbedden

Een goed matras op een kinderbed is heel belangrijk voor de nachtrust van je kind. Ook voor jouw nachtrust trouwens. Lees verder >


Matrassen voor kinderbedden

Een goed matras op een kinderbed is heel belangrijk voor de nachtrust van je kind. Ook voor jouw nachtrust trouwens. Een goed matras zorgt ervoor dat je kind rustig en comfortabel slaapt. Zo slaap jij dan ook lekker door. Wij hebben matrassen voor kinderbedden beschikbaar die het hoogste comfort bieden. Een prettige lichaamsondersteuning voor kinderen van alle leeftijden. Dus ook voor tieners in de groei die een goede ondersteuning op bed nodig hebben.
 

Kies jij ook voor het best verkochte matras?

Wij hebben voor kinderbedden de beste matrassen in het assortiment. De meest populaire uitvoeringen zijn de koudschuim matrassen. Deze zijn het meest verkocht en dat is natuurlijk niet voor niets. Koudschuim staat bekend om de uitstekende ventilerende eigenschappen. Dat is altijd goed, maar nog beter om je kind niet badend in het zweet wakker te laten worden. De optimale ventilatie zorgt ervoor dat het materiaal tegen zweten bestand is. Daarnaast beschikt een koudschuim matras net als onze andere uitvoeringen over antiallergische eigenschappen. Verder is er het voordeel dat er geen metaal in is verwerkt, zoals bij binnenvering en pocketvering wel het geval is.

 

Keuze uit verschillende formaten

Naast dat wij kinderbedden in allerlei afmetingen beschikbaar hebben, van peuterbedden tot tienerbedden geldt dat ook voor matrassen. De standaardmaat voor een peuterbed is een matras van 70 x150 cm. Hier hebben wij verschillende opties voor beschikbaar. Bijvoorbeeld in de koudschuim uitvoering, maar ook met extra rugondersteuning of met anti-kuilvorming. Een standaardmaat matras voor een kinderbed is 90 x 200 cm. Hierin bieden wij je de meeste keuze. Dat komt natuurlijk ook doordat wij in deze afmeting de meeste kinderbedden hebben. Voor de kinderbedden met een slaaplade met logeerbed hebben wij een matras met een speciale afmeting. Dat is de maatvoering 90 x 190 cm. Zo hebben wij voor extra lange bedden van 210 cm een matras 90 x 210 cm beschikbaar. Dat is handig als u een tienerkind heeft dat wel erg snel groeit en te lang is voor een 90 x 200 cm bed.

 

Altijd de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit

Je bent van Rockwood gewend dat je op de beste kwaliteit mag rekenen. Of daar raak je nog aan gewend als je nog een aankoop moet doen. Met betrekking tot de matrassen voor kinderbedden voorzien wij in de scherpste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Een goede nachtrust en fantastisch slaapcomfort zijn belangrijk, maar de prijs telt toch ook mee. Dat vinden wij ook en daarom ben je bij ons voordelig uit en heb je toch de beste kwaliteit. Onze kindermatrassen gaan jarenlang mee en zijn van duurzame materialen gemaakt. Precies, zoals je van Rockwood gewend bent. Overigens zijn er wel verschillende prijsklassen van toepassing, zodat er wat dat betreft ook op het budget te letten valt.

 

Online bestellen of toch liever even in het echt zien?

Het online kopen van een matras is prima te doen. Vooral als je de eigenschappen van de kindermatrassen met elkaar vergelijkt. Dan is het al heel gemakkelijk om snel tot de juiste keuze te komen. Je aankoop is af te halen of je laat het voor het gemak bezorgen. De bezorging vindt plaats via onze eigen vervoerders. Zo weet je zeker dat je bestelling compleet en onbeschadigd aankomt en op tijd is. Onze vervoerder neemt na je bestelling contact op om het aflevermoment te bespreken. Wij hechten namelijk waarde aan een perfecte bezorgservice.


Twijfel je nog of je wel of niet online een kindermatras moet kopen? Dat is ook geen probleem hoor, want wij hebben een showroom in Veenendaal. Hier heb je de mogelijkheid om de matrassen voor kinderbedden in het echt te bekijken. Test ze maar uit in onze showroom dan is de keuze ook snel en simpel gemaakt. Uiteraard voorzien onze medewerkers je ook graag van deskundig advies om de beste keuze te maken. Wil je weten hoe de binnenkant van de matrassen er uitzien? Dat is mogelijk. De vulling is in onze showroom namelijk te zien in de vorm van monster samples. Zo krijg je ook een keertje de binnenkant van matrassen te zien. Onze showroom is gevestigd aan de Wageningselaan 10 in Veenendaal en is van maandag tot en met zaterdag geopend.