UPTIMEROBOT

De leukste meisjesbedden

Ben je bezig met het herinrichten van de kinderkamer van je dochter? Dan wil je toch kiezen uit een aanbod met de leukste meisjesbedden. Lees verder >

De leukste meisjesbedden

Laten wij nu net de leukste bedden voor jouw meisje beschikbaar hebben. Niet alleen de leukste, maar ook de beste. Elk Rockwoord meisjesbed is namelijk van excellente kwaliteit. Oersterk van massief hout. Dus ook geschikt voor meisjes die graag mogen stoeien en ravotten. 

 

Meisjesbed voor kleine en grote meiden

Het is geweldig leuk om de babykamer om te toveren naar een slaapkamer voor je peuter. Dat begint met de aanschaf van een meisjesbed voor peuters. Dat geeft je meisje nog een fijn en veilig gevoel. De afmeting ervan is namelijk 70x150 cm. Hier slaapt je kind al snel meerdere jaren in tot zij toe is aan een nog groter bed. 

Het is voor jou dan handig om te weten dat het kleine meisjesbed nog van veel waarde is. In elk geval voor het zusje of als die er niet is voor de verkoop op Marktplaats. Onze Rockwood kinderbedden staan namelijk bekend om de blijvende waarde en zijn dus gemakkelijk weer te verkopen. Of wil jij je kleine meid direct in een groot bed laten slapen? Dat is natuurlijk ook mogelijk en biedt nog meer keuze uit de leukste meisjesbedden. Deze zijn bovendien met een afmeting van 90x200 cm voor iedere leeftijd geschikt.
 

Lief, schattig of stoer en altijd mooi

De meisjesbedden uit ons aanbod zijn voor elk type meisje geschikt. Natuurlijk is jou kleine meid lief en schattig. Dat wil nog niet zeggen dat zij ook een lief en schattig bed wil. Misschien wil je dochter wel een meisjesbed met een heel stoer karakter. Een meisjesbed met een stoere en strakke look is ook perfect voor een dametje met een pittig karakter. 

Of denk je dat je lieve, zachtaardige kind juist een stoer bed heel tof vindt? Jij weet als ouder vast wel waar je dochter van houdt. Daar is je keuze dan ook op te baseren. Of heeft je meisje al zo´n sterk willetje dat zij ook wil bepalen in welk meisjesbed ze slaapt? Er is toch niets leuker dan samen het ideale meisjesbed uit te kiezen? Met een beetje tactiek is het altijd mogelijk om haar de keuze te laten tussen de meisjesbedden die jij het leukste vindt. Zo ben jij blij en is zij blij. 

 

Meisjesbedden die ook in praktisch gemak voorzien, wel zo handig toch?

De ruimte op een kinderkamer is al snel te klein. Dat hoeft niet zo te zijn, maar komt toch wel regelmatig voor en zeker als je meerdere kinderen hebt. Dan is het juist praktisch om een mooi meisjesbed te kopen dat ook in opbergruimte voorziet. Daarom is een deel van de leukste meisjesbedden voorzien van opbergladen. Dat zijn geen kleine opberglaadjes waar je niets aan hebt, maar hele diepe laden. Ruim genoeg om veel speelgoed en andere spulletjes in op te bergen. Zo ga je efficiënt met de ruimte om in de kinderkamer. 

Rockwood denkt aan alles en naast het design dus ook aan praktisch gemak. Bijvoorbeeld met het aanbieden van bedden voor meisjes die vaak een logeetje over de vloer krijgen. Het is zo gemakkelijk om dan even het uitrolbare logeerbed onder het meisjesbed vandaan te toveren. Logeerpartijtje voorbij? Je rolt het logeerbed er zo weer onder alsof er nooit iemand is blijven slapen. Is je dochter al wat ouder en komen er vaak vriendinnetjes spelen? Hoe leuk is het dan dat het meisjesbed ook als bank te gebruiken is? Breng ze maar een kopje thee met koekjes om het extra gezellig te maken. 

 

Ook belangrijk om te weten: 100% slijtageproof

Je vindt in het aanbod met de leukste meisjesbedden altijd wel het perfecte bed. De keuze uit designs en kleuren is namelijk afgestemd op uiteenlopende wensen. Dat zit dus wel goed. Wij willen je verder graag laten weten wat voor jou nog meer belangrijk is. Dat is bijvoorbeeld dat onze bedden voor meisjes 100% slijtageproof zijn. Dat is toch goed om te weten als je verwacht dat je dochter uit enthousiasme wel eens op het bed springt. Springen op een bed heeft elk kind wel eens gedaan en is ook gewoon leuk. Hoewel je dat natuurlijk als ouder liever niet hebt. De meisjesbedden zijn van oersterk massief hout gemaakt en zijn dus tegen een stootje bestand. Dat is niet het geval bij vele andere bedden die uit spaanplaatkwaliteit of licht MDF bestaan.

 

Bestelling geplaatst? Onze vervoerder neemt contact met je op

Na het plaatsen van je bestelling voor een meisjesbed gaat het proces in werking. Dat klinkt heel wat, maar betekent gewoon dat onze transporteur contact met je opneemt voor een bezorgafspraak. Dat is wel zo persoonlijk en boven krijg je daarmee de garantie dat het meisjesbed heelhuids aankomt. Dat is via post.nl bijvoorbeeld geen garantie, maar via onze eigen vervoerders wel. Of kom je misschien liever langs in onze showroom in Veenendaal? Je bent van harte welkom.