UPTIMEROBOT

Het beste jongensbed vind je hier

Een jongensbed is een bed voor jongens waar je kind zich in thuis voelt en ‘s avonds met plezier in slaapt. Bij Rockwood hebben wij deze bedden! Wij hebben een breed assortiment aan jongensbedden, waardoor er altijd wel een bed voor jongens tussen zit die precies bij de smaak van jou en je kind past. Al onze bedden voor jongens hebben een levenslange garantie. Wij geloven namelijk dat ze echt niet stuk kunnen, zelfs niet als je kind van een flinke stoeipartij houdt! Bestel je kinderbed voor jongens dus bij Rockwood om er zeker van te zijn dat er straks een goed bed in de kinderkamer staat. Lees verder >

Unieke jongensbedden: voor ieder wat wils

Bij Rockwood hebben wij ontzettend veel verschillende kinderbedden in ons assortiment. Wat betreft een kinderbed voor jongens hebben wij ook meer dan genoeg keuze. Zo hebben we stevige en veilige bedden voor jongens met een extra hekje, zodat je je kind met een gerust hart ‘s avonds in zijn bed stopt. Sommige van onze bedden voor jongens hebben ook fijne opberglades onder het bed of zelfs een extra uitschuifbaar logeerbed. Slaapt je kind graag hoog of heb je maar beperkte ruimte in de kinderkamer? Ook dan ben je bij Rockwood aan het goede adres. Wij hebben mooie halfhoogslapers en hoogslapers die erg geliefd zijn onder de jongens.

Kies je favoriete kleur

Vrijwel alle bedden voor jongens zijn in een kleur naar wens te krijgen. Alle jongensbedden worden van 100% echt hout gemaakt, waardoor ze een natuurlijke en stevige uitstraling hebben. We kunnen een mooie lak op het hout aanbrengen, waardoor de nerven van het hout nog goed zichtbaar zijn. Dit is ontzettend mooi! Liever een kleurtje die beter bij de kinderkamer past? Ook dat kan bij Rockwood. Wij leveren de bedden standaard in een witte of grijze verf, waardoor het bed voor jongens mooi in de kinderkamer past.

 

Bekijk online of kom langs in de winkel

Bij Rockwood vinden we het belangrijk dat alle opties goed duidelijk zijn, zodat je zonder problemen de beste keuze maakt. Daarom hebben wij alle bedden voor jongens duidelijk op onze website staan. Hier vergelijk je de jongensbedden eenvoudig met elkaar en kies je zo je favoriet uit! Vind je het prettiger om het bed voor jongens eerst fysiek te bekijken voordat je een bestelling plaatst? Ook dat kan bij ons. Wij hebben een mooie showroom in Veenendaal waar al onze modellen staan. Kom bijvoorbeeld samen met je kind langs en kies het meest aantrekkelijke bed uit voor jongens.

 

Bestel direct en geniet van onze voordelen

Bestel direct en geniet van onze voordelen

Wanneer je een kinderbed voor jongens bij Rockwood bestelt krijg je gegarandeerd een kwaliteitsbed. En omdat wij al onze kinderbedden in eigen beheer hebben bieden we dit ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs aan. Dubbel voordeel dus bij ons! Daarnaast leveren we bij Rockwood onze jongensbedden persoonlijk bij je. Hierdoor ben je dus verzekerd dat je product heelhuids aankomt. In veel gevallen monteren wij het kinderbed voor jongens ook gratis voor je in de kinderkamer. Bij Rockwood is het dus simpel om een mooi jongensbed te bestellen. Welk jongensbed kies jij uit voor je kind?
 
 
Bekijk ook eens:
Steigerhout halfhoogslaper | Steigerhout stapelbedden | Kinderbedjes | Contact

Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogste punt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000