UPTIMEROBOT

Tienerbedden: kies samen met je kind het leukste tienerbed

Is je kind toe aan een tienerbed? Maak dan samen met je kind een keuze uit onze prachtige collectie tienerbedden. Dan weet je zeker dat jij straks echt een tevreden en blij kind hebt. Je tiener heeft waarschijnlijk een compleet eigen voorkeur voor stijl, design en kleur. Lees verder >

Tienerbedden

De kans is groot dat de smaak van je kind net even anders is als die van jou. Onze collectie is zo groot dat je altijd tot een compromis komt. Bovendien is het voor jou belangrijk dat de kwaliteit in elk geval goed is. Dat is met onze steigerhouten tienerbedden zeker het geval. 

Het is voor je kind belangrijk dat het tienerbed er goed uitziet en een fijne plek biedt om te relaxen. De meeste tieners brengen nogal wat tijd door op hun slaapkamer. Is het niet om huiswerk te maken dan wel om te chillen of lekker lang uit te slapen. Je wilt toch het beste voor je kind en daar komen wij aan tegemoet met onze complete collectie Rockwood tienerbedden. 

Oersterke tienerbedden die 100% slijtageproof zijn

De tienerbedden van steigerhout en massief grenen zijn tegen een stootje bestand. Tieners zijn nogal eens wat onbeholpen en onvoorzichtig. Dat is met onze steigerhouten tienerbedden geen enkel probleem. Je krijgt van ons de zekerheid dat je een oersterk tienerbed geleverd krijgt dat 100% slijtageproof is. Wij geven je zelfs een levenslange garantie. Kom daar maar eens om bij iemand anders.

De kwaliteit is dan ook niet te vergelijken met kinderbedden van licht spaanplaat of MDF die erg kwetsbaar zijn. Het oersterke hout is bovendien massief dat volledig herbruikbaar is. Handig als je kind ooit de deur uitgaat of in de toekomst ooit een tweepersoonsbed wil. Je verkoopt het Rockwood tienerbed dan echt heel gemakkelijk. Weet je waarom dat is? De Rockwood tienerbedden behouden door de kwaliteit en unieke eigenschappen altijd hun waarde. 
 

Ruimtegebrek in de slaapkamer? Niet meer met onze tienerbedden

Niet elke tienerkamer is even groot. Dat zorgt nogal eens voor een gebrek aan opbergruimte met als gevolg dat je overal spullen ziet slingeren. Daar hoef jij je niet meer aan te ergeren als je een tienerbed met opbergruimte koopt. Bijvoorbeeld in de vorm van een kajuitbed dat net even wat hoger uitvalt en eronder een schat aan opbergruimte biedt. 

Heeft je kind vaak een logeetje over de vloer? Die blijft gemakkelijk slapen als je een tienerbed met uitrolbaar logeerbed koopt. Dat is handig. Als de logee weg is, schuif je het logeerbed zo weer terug onder het tienerbed. Een combinatie is overigens ook mogelijk met onze tienerbedden die over opbergruimte en een logeerbed beschikken.
 

Tienerkamer helemaal opnieuw inrichten?

Slaapt je kind nog op een slaapkamer die te kinderlijk is? Laat je kind zich tiener voelen door een complete tienerkamer aan te schaffen. Dan ben je in één keer overal klaar mee. Naast een tienerbed heb je dan ook meteen een bijpassende kledingkast en bureau in huis. Daarmee is er gelijk sprake van een eenheid. 

De kans is wel groot dat je tiener nog meer tijd doorbrengt op de eigen slaapkamer. Zo fijn voelt het om een geheel eigen plek in huis te hebben die helemaal naar je smaak is. Of is je kind niet zo van de eenheid dat alles bij elkaar moet passen? In dat geval zoek je samen een tienerbed en kledingkast en bureau uit. Uiteraard allemaal van de beste kwaliteit, want daar staan wij garant voor.
 

Tienerbedden voor meisjes en jongens

De Rockwood tienerbedden in onze collectie zijn met verschillende designs uitgevoerd. Er is daarom ook net zoveel keuze voor jongens als voor meisjes. Misschien heb jij wel een stoere dochter die graag in een robuust tienerbed van steigerhout slaapt. Of een zoon die het bed alleen maar ziet als een plek om lang te slapen en van minimalisme houdt. Onze collectie met tienerbedden komt aan vele tienerwensen tegemoet. 
 

Waarom een Rockwood tienerbed kopen?

Je hebt al kennis gemaakt met het oersterke en massieve karakter van onze tienerbedden die 100% slijtageproof en herbruikbaar zijn. Wij laten je ook graag kennis maken met onze maatwerk bezorging. Je ziet als je een tienerbed gaat kopen geen busje van post.nl voor je deur staan. Wij hechten namelijk waarde aan een perfecte aflevering van tienerbedden. Daarom maken wij van eigen transporteurs gebruik en geven wij je de zekerheid van 100% schadeproof bezorging. Liever zelf de bestelling afhalen of onze tienerbedden in het echt bekijken? Dat is mogelijk in onze showroom in Veenendaal.

W
Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogste punt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000