UPTIMEROBOT

Stapelbedden

Heb je meerdere kinderen en een beperkt aantal slaapkamers? Stapelbedden vormen de ideale oplossing om het ruimtegebrek op te heffen. Bovendien bespaar je er ruimte mee. Een stapelbed biedt doorgaans twee slaapplekken, maar neemt slechts de ruimte in van één slaapplek. Lees verder >
 

Stapelbedden: bespaart ruimte en ideaal voor logees

Ook als je regelmatig logees over de vloer krijgt, is een stapelbed kopen een ideale oplossing. ´Waar een stapelbed kopen?´ is een vraag die dan vaak opdoemt. Het antwoord daarop is simpel als je een ruime keuze wenst en voor de beste kwaliteit kiest. Dat is namelijk bij ons waar je een ruime collectie stapelbedden voor de kinderkamer vindt. Zelfs als je op zoek bent naar een stapelbed 3 personen. Dan hebben wij stapelbed Daniël voor je beschikbaar als 3-persoons stapelbed. 
 

Stapelbed goedkoop aanschaffen

Het kopen van een stapelbed is een eenmalige uitgave als je meteen de goede keuze maakt. Een stapelbed goedkoop aanschaffen, is natuurlijk ideaal als je graag op de centjes let. Kijk dan eens bij een stapelbed in de aanbieding of koop een stapelbed in de outlet of inde stapelbed sale. Koop je bij ons een stapelbed dan ben je verzekerd van kwaliteit. Het oersterke stapelbed steigerhout gaat echt lang mee. Net zolang tot je het stapelbed kind niet meer nodig hebt. Het bijzondere is dat de waarde van de Rockwood stapelbedden altijd behouden blijft. Dat is natuurlijk onder meer aan het oersterke en onverwoestbare karakter te danken. Wil je er vanaf? Zet het stapelbed dan maar te koop op Marktplaats. De resellwaarde is groot en zo heb je er na de aankoop en na de verkoop plezier van. 
 

Stapelbed kopen met keuze uit allerlei uitvoeringen

Een stapelbed 3 personen schaf je bij ons even gemakkelijk aan als een stapelbed 2 persoons. Ben je op zoek naar een stapelbed peuter of stapelbed kinder? De uitvoeringen in onze collectie met kinderbedden zijn echt divers. Een stapelbed voor peuters heeft de afmeting van een peuterbed van 70 x 150 cm. Het is natuurlijk hartstikke leuk voor je tweelingpeuter om samen te slapen in een stapelbed op de kinderkamer. Of als je twee kinderen hebt in verschillende peuterleeftijden. Een stapelbed kinder is ook verkrijgbaar in combinatie met een bureau. Bijvoorbeeld door een stapelbed van hout te combineren met het steigerhouten bureau Luca. Of met het stapelbed bureau Dion. 
 


Antwoord op vragen rondom stapelbedden die vaak voorbij komen

Als jij je aan het oriënteren bent op het kopen van een stapelbed voor kinderen heb je vast een aantal vragen. Je bent niet de enige met vragen over stapelbedden. Omdat wij je graag in uitgebreide informatie voorzien, hebben wij een aantal veelvoorkomende korte vragen met antwoord samengesteld. Mocht je een andere vraag hebben over een stapelbed voor de kinderkamer neem dan gerust contact op.


Wanneer een stapelbed?

Al op jonge leeftijd is een stapelbed geschikt om kinderen samen op de kinderkamer te laten slapen. Een stapelbed voor kinderen is bij ons al beschikbaar voor kinderen in de peuterleeftijd. Op het moment dat je kinderen toe zijn aan de overstap naar een peuterbed schaf je gemakkelijk een stapelbed peuter aan. Ook als je kinderen ouder zijn, biedt een stapelbed uitkomst. Vrijwel alle kinderen vinden het geweldig leuk om op een stapelbed te slapen. Misschien ben je vroeger zelf ooit op kamp geweest en heb je in een stapelbed geslapen. Dan weet je nog hoe leuk dat was. Het is net een spannend avontuur om in het stapelbed te slapen. 
 


Is een stapelbed veilig?

Een Rockwood stapelbed is inderdaad altijd veilig. Dat komt omdat er voorzien is in een opstaande rand op het bovenste gedeelte. Zelfs de meest onrustige kinderen die in de nacht woelen en draaien, vallen niet uit bed. Het is als je nog een peuter hebt aan te raden om je kind veilig naar boven en naar beneden te laten klimmen. Dat is gemakkelijk aan te leren door je peuter rustig te laten klimmen. Leer je peuter ook niet te gaan staan op het bovenste deel, want dat is natuurlijk niet de bedoeling. Overigens is de hoogte van een stapelbed voor peuters uiteraard niet al te hoog. Een stapelbed 2-persoons met reguliere afmetingen voor oudere kinderen is hoger. Waarom stapelbed?

Een stapelbed is dé oplossing als je gebrek aan ruimte hebt. Het is ideaal om twee kinderen te laten slapen in een stapelbed op de kinderkamer. Je bespaart daar extra ruimte mee om ook nog speelruimte over te houden. Het is bovendien gemakkelijk om van nog meer ruimte te profiteren. Bijvoorbeeld door een stapelbed met opbergruimte te kopen, zoals een stapelbed met lade. De opbergruimte is dan prima te benutten om speelgoed in op te ruimte. Zo blijft de kinderkamer ook nog eens netjes en ziet het er ruimtelijk uit. Een stapelbed met kast is in bijpassende combinatie beschikbaar om eenheid te creëren. Qua kleur en design zijn er meerdere opties, zoals een stapelbed wit of stapelbed in naturel steigerhout.

 

Oersterke steigerhouten stapelbedden met levenslange garantie

Twee kinderen op een slaapkamer vraagt om stoeipartijen. Het is dan maar goed om te weten dat de Rockwood steigerhouten stapelbedden een onverwoestbaar karakter hebben. Het materiaal is echt oersterk. Precies, zoals je het als ouder hebben wilt. Wij geloven in de oersterke kwaliteiten van onze kinderstapelbedden. Daarom krijg je van ons levenslange garantie bij het kopen van een kinderstapelbed. Heb je nu een stapelbed voor je kinderen nodig, maar in de toekomst misschien niet meer? Bijvoorbeeld omdat je ooit groter gaat wonen? Weet dan dat de resellwaarde van een Rockwood stapelbed groot is. Onze stapelbedden zijn 100% herbruikbaar en gemakkelijk weer te verkopen om een ander er blij mee te maken. 

 

Wij bezorgen met eigen vervoerders op maat

Er zijn nog veel meer redenen om een Rockwood stapelbed te kopen. Wij bezorgen je bestelling in perfecte staat. Dat is bij de reguliere vervoerders niet altijd een garantie, maar bij ons wel. Dat komt omdat wij over eigen vervoerders beschikken. Onze transporteur neemt persoonlijk contact met je op om een afspraak voor bezorging te maken. Liever afhalen? Dat is eveneens een optie in onze showroom in Veenendaal. 

 

W
Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogste punt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000