UPTIMEROBOT

Grenen kinderbedden voor een mooie, natuurlijke uitstraling in de kinderkamer

Bij Rockwood hebben we een grote collectie aan 100% massief grenen kinderbedden. Al deze grenen kinderbedden hebben een levenslange garantie, omdat ze met zorg zijn gemaakt. Wij zijn ervan overtuigd dat ze zo stevig zijn dat ze een leven lang meegaan. Wij hebben verschillende modellen grenen kinderbedden in ons assortiment, waardoor er altijd wel een model bijzit die ideaal is voor je kinderkamer. Bekijk de verschillende opties op onze website, of neem een kijkje in onze showroom in Veenendaal en kies zo je favoriete grenen kinderbed uit!
 

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk al onze kinderbedden
Bedbank

Unieke modellen

Bij Rockwood maken wij elk grenen kinderbed zelf. Hierdoor hebben wij prachtige, unieke designs en genoeg opties om uit te kiezen. Ook staan wij garant voor de veiligheid en stevigheid van onze bedden. Veel van onze kinderbedden zijn voorzien van een bedhekje, waardoor je je als ouder geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je kind. Daarnaast hebben wij ook veel modellen met handige, uitschuifbare lades onder het bed. Op die manier wordt er wat ruimte in de kinderkamer bespaard doordat het mogelijk is om spullen onder het bed op te slaan.
 

Kies je eigen afwerking

Een massief grenen kinderbed geeft op zichzelf al een prachtige uitstraling. Het bed wordt standaard opgeleverd in een prachtig gebeitste kleur. Dit zorgt ervoor dat het grenen kinderbed zijn natuurlijke uitstraling behoudt. Kies je liever voor een kleurtje, omdat dit mooier in de kinderkamer past? Veel van onze grenen kinderbedden zijn ook verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs. Je kunt dit aangeven wanneer je de bestelling plaatst, zodat je het bed ontvangt in de kleur naar wens.

houten bedbank

Bestel online of kom langs in onze showroom

Op onze website vind je al onze modellen grenen kinderbedden, inclusief extra informatie over de kinderbedden. Vind je het prettig om het kinderbed eerst even fysiek te zien? Kom dan langs in onze showroom in Veenendaal. Hier vind je al onze kinderbedden, waardoor je ze eenvoudig met elkaar vergelijkt. Bestel je een kinderbed bij Rockwood? Dan krijg je levenslange garantie op het kinderbed. Want dat is hoe sterk onze bedden zijn!
 
 
Bekijk ook eens:
Steigerhout bedden | Kinderbedden | Bed textiel | Over ons