UPTIMEROBOT

Koop hier je kinderbed met hoogslaper

Ben je op zoek naar een mooi kinderbed met hoogslaper? Dan ben je bij Rockwood aan het juiste adres. Op onze website vind je ons complete assortiment bedden bij elkaar. Bedden die door onszelf gemaakt zijn, waardoor wij je garanderen dat je de hoogst mogelijke kwaliteit in huis haalt. Doordat de bedden door ons gemaakt zijn is het ook mogelijk om al die mooie producten tegen de scherpste prijzen aan te bieden. Neem eens een kijkje in onze collectie en kies je favoriete kinderbed hoogslaper of kinderbed halfhoogslaper uit!
 

Kies een kinderbed hoogslaper of halfhoogslaper

Wil je een hoogslaper of halfhoogslaper kopen voor je kind? Neem dan een kijkje in de collectie van Rockwood. Een hoogslaper als kinderbed, of een halfhoogslaper als kinderbed, is een goede keuze als je kind bijvoorbeeld een kleinere kamer heeft en je hier wat ruimte in wilt besparen. De ruimte onder de hoogslaper kan namelijk heel eenvoudig worden gebruikt voor een bureau of opbergruimte. Hierdoor blijft er meer ruimte in de rest van de kamer over om bijvoorbeeld lekker te spelen.
 

De voordelen op een rijtje

Een kinderbed met hoogslaper of een kinderbed met halfhoogslaper kent vele voordelen. Het eerste voordeel is natuurlijk de ruimte die je bespaart met zo’n bed. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken over de veiligheid van je kind, omdat de Rockwood kinderbedden ontzettend sterk zijn. Om de veiligheid nog extra te waarborgen, installeren we ook bij onze halfhoogslapers en hoogslapers een extra veiligheidshekje. Hierdoor slaapt je kindje veilig in zijn bed, zonder het risico dat hij of zij eruit valt. Een laatste voordeel van Rockwood is dat wij de bedden gratis bij je thuis kunnen monteren. Dit scheelt jou weer een hoop werk!
 

Een hoogslaper kinderbed op maat

Voor een kinderbed hoogslaper of een kinderbed halfhoogslaper kan je terecht op onze website, maar je kunt ook altijd even langskomen in onze showroom in Veenendaal. Hier hebben we namelijk alle bedden uit onze collectie voor je klaarstaan. Zo weet je zeker dat je het juiste bed kiest dat helemaal aansluit op je wensen. En natuurlijk ook op die van je kind! Meer weten of een bestelling plaatsen? Scroll dan door de opties op onze website. Een bestelling is hier heel eenvoudig gemaakt.
 
 
Bekijk ook eens:
Stapelbedden | Steigerhout stapelbedden | Matrassen | Contact