UPTIMEROBOT

Steigerhout stapelbedden: ideaal voor de kinderkamer

Een steigerhout stapelbed is mooi om naar te kijken, lekker om in te liggen en heeft een levenslange garantie. En dat allemaal voor een voordelige prijs! De stapelbedden van Rockwood zijn gemaakt van 100% steigerhout. Natuurlijk netjes geschuurd, waardoor de bedden zacht maar stevig aanvoelen. Van onze steigerhout stapelbedden kan je de beste kwaliteit voor je kind verwachten. Lees verder >
 

Gezellig met zijn tweetjes óf drietjes

In een steigerhout stapelbed passen twee kinderen: eentje boven en eentje beneden. Dit is ideaal voor als twee kinderen op dezelfde kamer slapen. Een stapelbed neemt de ruimte in van één bed, waardoor er meer ruimte in de kamer is om te spelen of om bijvoorbeeld een fijne kledingkast of bureau onder het stapelbed te plaatsen. Een steigerhout stapelbed is de ideale oplossing om meer ruimte te creëren in de kinderkamer. Bij Rockwood hebben wij ook mooie modellen voor een drie persoons stapelbed. Met dit bed kunnen drie kinderen fijn en veilig slapen, terwijl de rest van de kamer gewoon nog vrij blijft voor andere dingen.

 

Veiligheid voorop

Al onze steigerhout stapelbedden zijn voorzien van een veiligheidshekje. Dus ook als je kind bovenin slaapt hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je kind. Ons stevige veiligheidshekje houdt je kind veilig in bed, ook als je kind een onrustige slaper is. Daarnaast is het steigerhout stapelbed voorzien van een stevige trap. Je kind kan via dit trapje zelfstandig zijn stapelbed op en af klimmen. Je zult zien dat je kind het hartstikke leuk vindt om zijn eigen plekje in het stapelbed te hebben!
 

Makkelijk online bestellen

Bij Rockwood willen we het je graag makkelijk maken. Op onze website vergelijk je eenvoudig de verschillende steigerhout stapelbedden met elkaar en op die manier vind je het beste bed voor je kind. Veel van onze stapelbedden monteren we ook nog eens gratis bij je thuis. Ga je liever zelf aan de slag? We hebben ook mooie steigerhout stapelbedden met een eenvoudig bouwpakket. Welk stapelbed je ook kiest: binnen de kortste keren staat hij bij jou in de kinderkamer en heb je er een levenlang plezier van. Want dat is hoe lang onze steigerhout stapelbedden meegaan!

Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogste punt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000