UPTIMEROBOT

Peuterbed: collectie met de leukste steigerhouten peuterbedjes

Is je kind alweer zo groot dat het toe is aan een peuterbed? Dan breekt er een volgende mooie tijd aan om van je kind te genieten. Bijvoorbeeld als je elke ochtend je peuter uit het eigen steigerhouten peuterbedje haalt. Dat is echt een verschil met toen je kind nog in een ledikantje lag. Lees verder >

Steigerhouten Peuterbedden

Je peuter heeft al een compleet eigen willetje ontwikkeld en voelt zich meteen groot als het in een echt peuterbed mag slapen. Zie je het tevreden snoetje al voor je als je peuter ziet dat er ineens een steigerhouten peuterbed staat?

 

Populaire peuterbedjes van steigerhout

De collectie met Rockwood peuterbedjes is gevarieerd. Toch zijn er altijd peuterbedjes van steigerhout die er in populariteit boven uitsteken. Er is bij ons bijvoorbeeld veel vraag naar het peuterbed ´Mees´. Dat is een steigerhouten steigerbed in de vorm van een kajuitbed. Je peuter vindt het vast helemaal te gek om op het bed te klimmen. Dat is immers niet voor baby´s weggelegd. Het peuterbed ´Isabelle´ is net zo populair, maar dan voor meisjes. Het lieflijke karakter combineert prachtig met het stoere steigerhout. Het peuterbedje heeft wel wat weg van een bankje, maar is gewoon een fijne slaapplek. In het midden zie je dat er uit het hout een hartje gesneden is. 
 

Steigerhouten peuterbedjes met wat extra´s

Je hoeft nooit met de meute mee te gaan als je een peuterbedje koopt. ´Isabella´ en ´Mees´ zijn populair, maar onze andere peuterbedjes van steigerhout zijn net zo leuk. Die hebben zelfs nog wat extra´s. Bijvoorbeeld de peuterbedjes die als half hoogslaper zijn uitgevoerd en in meerdere kleuren beschikbaar zijn. Of wat te denken van een peuter stapelbed. Dat is handig als je twee kinderen hebt in de peuterleeftijd. Of als je een tweelingpeuter bij elkaar op de slaapkamer wilt laten slapen. Op deze manier blijft er ook nog speelruimte over.
 

Peuterbedjes die onverwoestbaar zijn? Ja, die van ons wel

De peuterbedden in onze collectie hebben allemaal een onverwoestbaar karakter. Zo bestaan onze peuterbedjes niet uit een bedconstructie van MDF of spaanplaat. Nee, wij hebben peuterbedden van oersterk en massief steigerhout. Die gaan gewoon een leven lang mee. Daar zijn wij van overtuigd. Om deze woorden kracht bij te zetten, krijg je een levenslange garantie op het Rockwoord peuterbed. Ooit groeit je peuter uit het bedje en wat doe je er dan mee? Wist je dat de peuterbedjes 100% herbruikbaar zijn en hun waarde behouden? Als je er geen gebruik meer van maakt, zet je het peuterbedje gewoon te koop. Reken maar dat je er snel vanaf bent.
 

Maatwerk bezorging, omdat jij belangrijk bent

Onze peuterbedjes zijn van de beste kwaliteit. Die kwaliteit willen wij ook graag garanderen als het gaat om de service. Daarom staan wij garant voor maatwerk bezorging en werken wij samen met eigen vervoerders. Je hoeft bij ons niet tevergeefs te wachten op een koerier van post.nl of DPD, want wij komen onze afspraken na. Bovendien leveren wij het peuterbedje 100% schadeproof af. Jij bent voor ons gewoon belangrijk.

Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogste punt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000