UPTIMEROBOT

Het stoerste jongensbed van Rockwood®

Heb je een zoon die wel eens toe is aan een nieuw bed? Dan raden wij je van harte aan om een kijkje te komen nemen op de website van Rockwood® Kinderbedden... Lees verder >

Rockwood bedden®

Dit is de officiële website van Rockwood, een bedrijf dat al jarenlang de hoogste kwaliteit levert als het aankomt op kinderbedden.

Je wilt met een nieuw jongensbed jouw lieve zoontje verrassen?
Dan ga je dit zeker vinden bij Rockwood®. Wij hebben de mooiste, stoerste jongensbedden.

Of je nou een stapelbed zoekt, en mooie hoogslaper of een tienerbed, wij hebben ze allemaal in het assortiment staan!

 

Het stoerste jongensbed voor jouw zoontje

Bij Rockwood hebben we de mooiste bedden voor jongens klaarstaan. We hebben de productie van deze bedden geheel in eigen hand.

Hierdoor kunnen we je niet alleen top kwaliteit van de bedden garanderen, maar deze ook nog eens tegen een scherpe prijs aanbieden.
We hebben ontwerpers in huis die de mooiste bedden ontwerpen, die dan door ons tot in de kleinste details perfect worden afgewerkt.

Als je meer wilt weten over alle mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op.
 

Jongensbedden in verschillende kleuren

Ons bedrijf heeft de mensen in dienst die het perfecte jongensbed voor jouw zoontje maken. We bieden je hierbij de keuze uit meerdere verschillende kleuren en afwerkingen. Ook op het gebied van materiaal kunt je bij ons een keuze maken. Wil je de bedden eerst eens in het echt bekijken? Kom dan gewoon even een kijkje nemen in onze showroom. Hier hebben wij namelijk al onze bedden overzichtelijk voor je bij elkaar gezet. Zo kan jouw zoon die bedden eens uitproberen en met eigen ogen zien voordat er door jullie een keuze wordt gemaakt!Jongensbedden: solide, stoer en puur natuur


Je gunt je kind natuurlijk de beste nachtrust. Daarom is het maken van een juiste keuze uit het aanbod met jongensbedden zo belangrijk. Een goede nachtrust voor kinderen begint bij de basis.

Dat is een jongensbed dat aan de hoogste kwaliteitseisen en normen voldoet: solide, stoer en puur natuur.

Wat dat betreft zit je hier al goed met ons aanbod van de beste jongensbedden van massief en oersterk hout. De keuze voor een goed kinderbed laat jouw kind heerlijk slapen.


Als je kind de hele nacht fijn slaapt, is dat ook positief voor je eigen nachtrust. Dus je profiteert er zelf ook nog eens van.

De meest solide en beste jongensbedden vind je hier met keuze uit allerlei soorten. Bijvoorbeeld een peuterbed van 150x70cm of een stapelbed met lade, net als een hoogslaper twijfelaar en halfhoogslapers met kast.

Er is keuze genoeg en wij helpen je graag wat inspiratie op te doen voor de kinderkamer. Ook informeren wij je graag verder over waarom Rockwood jongensbedden de beste keuze zijn. Zo weet je straks zeker dat jij de beste keuze voor je kind maakt.