UPTIMEROBOT

Ons peuterbed: eigentijds, duurzaam en stijlvol

Zo heb je je pasgeboren kindje in je handen, één keer knipperen met de ogen, en daar staat je peuter te stampvoeten omdat hij de naaktslak in de tuin niet mag proeven. Doordat kinderen zo snel groeien zijn ze ook snel aan nieuwe spullen toe. Denk hierbij niet alleen aan kleding, maar ook aan andere praktische zaken, zoals het ledikant. Een ledikant is natuurlijk perfect om direct na de geboorte te gebruiken of als opvolging van de wieg. Maar je kind zal hier snel te groot voor worden. Een peuterbed is daarom vaak een goede oplossing. Lees verder >

Van ledikant naar peuterbed

Als je kindje zijn ledikant is ontgroeid sta je als ouder voor een lastige keuze. Ga je meteen voor een kinderbed of kies je eerst voor een bed voor je peuter? Een bed voor je peuter is vaak een goede keuze, omdat het meer geborgenheid biedt dan een kinderbed. Een kinderbed is gewoonlijk namelijk 90 x 200 cm, terwijl een peuterbed 70 x 150 cm is. De wereld voor je peuter is al zo ontzettend groot. Door voor een peuterbed van hout te kiezen kies je voor een knusser gevoel voor je peuter.

 

Keuze genoeg

Bij Rockwood hebben wij keuze genoeg en zo hebben wij ook genoeg verschillende soorten bedden voor je peuter. Welk bed je voor je peuter wil hebben ligt helemaal aan je eigen smaak en de ruimte van de kinderkamer. Al onze bedden voor je peuter zijn gemaakt van hout. Een peuterbed van hout is namelijk extra sterk, maar ook erg mooi om naar te kijken. Je kiest voor een naturel lak of voor een witte of grijze afwerking als dit beter bij de inrichting van de kamer past. Ook heb je de keuze over het ontwerp van het houten peuterbed. Zo kun je voor een standaard peuterbed gaan, maar ook voor één van onze meer unieke ontwerpen, zoals het peuterbed met opberglades of het stapelbed of halfhoogslaper.
 

Veilig opgroeien

Met een houten peuterbed van Rockwood ben je er van verzekerd dat je peuter veilig opgroeit. Veel van onze bedden voor je peuter zijn voorzien van een veiligheidshekje. Dus ook als je peuter onrustig slaapt ligt hij nog wel veilig in zijn peuterbed. Ook is het peuterbed van hout heel erg stevig, waardoor we zelfs levenslange garantie geven op onze producten. De bedden voor je peuter zijn zo vakkundig gemaakt dat ze een hele leven lang meegaan.
 

Gemaakt van 100% hout

Op onze website zie je dat er genoeg keus is voor een mooi houten peuterbed. Het hout voor je peuterbed is zorgvuldig geselecteerd, waardoor je er zeker van bent dat de kwaliteit van het bed voor je peuter ontzettend goed is. Het hout van het peuterbed zorgt ervoor dat het bed extra stevig is. Hierdoor slaapt je peuter comfortabel en veilig in zijn eigen houten peuterbed. Het bed voor je peuter is daardoor een fijne plek voor je peuter om ‘s nachts in te slapen.
 

Keuze genoeg, kies je favoriet

Op onze website kies je gemakkelijk je favoriete model peuterbed. Afhankelijk van je eigen smaak en de ruimte die er in de kinderkamer is. Na het ontvangen van bestelling, bezorgen wij het peuterbed bij je thuis. Kom je liever langs? Dat kan natuurlijk ook! Je bent meer dan welkom om je favoriete peuterbed van hout uit te zoeken in onze showroom in Veenendaal.
 

Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogste punt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000