UPTIMEROBOT

Halfhoogslapers

Heeft je kind weinig ruimte in de slaapkamer, maar wil je wel een droomplek creëren? De keuze voor een halfhoogslaper is dan snel gemaakt. Lees verder >
Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogstepunt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000

Halfhoogslapers

Heeft je kind weinig ruimte in de slaapkamer, maar wil je wel een droomplek creëren? De keuze voor een halfhoogslaper is dan snel gemaakt. Halfhoogslapers zijn door de beperkte hoogte ook geschikt voor jonge kinderen. Een trappetje geeft toegang tot de kinderbed halfhoogslaper. Bijvoorbeeld via de zijkant of via de voorkant net zoals het uitkomt. Daar is dus rekening mee te houden met de indeling van de slaapkamer. Zo bieden wij je met ons aanbod van steigerhouten kinder halfhoogslapers nog meer keuze. Weet je ook waarom de Rockwood steigerhouten kinderbedden zo populair zijn? Deze bedden zijn zeer sterk en stevig en haast onverwoestbaar.

 

Oersterk steigerhout met stevige bedconstructie

De halfhoogslapers van Rockwoord staan bekend vanwege het onverwoestbare karakter. Kinderen hebben nog wel eens de neiging om niet al te zachtzinnig om te gaan met grote spullen. Dat maakt bij onze steigerhouten kinder bedden in elk geval weinig uit. De steigerhouten bedden zijn gemaakt van oersterk hout met een massief karakter. De bedconstructie is bovendien 100% slijtageproof. 

Zo gebruiken wij dus geen spaanplaat of licht MDF. Het oersterke karakter brengt nog een voordeel met zich mee. Een kinderbed halfhoogslaper is namelijk weer her te gebruiken. Misschien voor een broertje of zusje en anders door het bed nadat je deze niet meer nodig hebt te verkopen. Wij maken halfhoogslapers die een levenslange garantie hebben en dus bijzonder lang mee gaan. Zo is het geen afvalproduct, maar een halfhoogslaper die altijd weer te gebruiken is. Zo maak je er later iemand anders blij mee en houd je er zelf nog wat aan over.
 

Halfhoogslapers met bankje, opbergruimte of logeerplek

De halfhoogslapers in ons aanbod zijn op verschillende manieren uitgevoerd. Heb je bijvoorbeeld heel weinig ruimte voor een kast in de kinderkamer? Dan is het wellicht een optie om de halfhoogslaper met opbergruimte te kopen. Er zit dan als het ware al een kastje met planken verwerkt onder het bed aan de zijkant. Of heb je voldoende kastruimte en wil je van de kinderkamer een gezellige plek maken? 

Hoe leuk is het dan om een halfhoogslaper te kopen die met een bankje onder het bed is uitgevoerd? Daar plaats je dan wat kussens, zodat je kind er lekker tegen aan kan leunen. Heb je meer kinderen dan slaapkamers of vaak een logeetje over de vloer? In dat geval is er een oplossing voor het ruimtegebrek met een halfhoog bed en een bed eronder. Voor wat betreft de kleur zijn er overigens meerdere opties, zoals naturel of in antraciet wash. Kijk maar eens wat de kleurverschillen zijn en kies de kleur die het beste bij de inrichting van de slaapkamer past. 

Maatwerkbezorging en persoonlijk contact met vervoerder

Rockwood stelt hoge eisen aan de kwaliteit van halfhoogslapers. In het verlengde daarvan stellen wij eveneens hoge eisen aan onze eigen service en aan de bezorging. Daarom maken wij de keuze om de bezorging via een samenwerking met eigen vervoerders uit te voeren. Dat geeft jou de garantie dat het bed van steigerhoud heelhuids aankomt zonder krasjes of andere beschadigingen.

 

 

W