UPTIMEROBOT

Een steigerhout halfhoogslaper is de ideale oplossing voor de kinderkamer

Heeft je kind weinig ruimte in de slaapkamer, maar wil je wel een droomplek creëren? De keuze voor een steigerhout halfhoogslaper is dan snel gemaakt. Halfhoogslapers zijn door de beperkte hoogte ook geschikt voor jonge kinderen en een trappetje geeft de toegang tot de halfhoogslaper. Je monteert het trappetje aan de zijkant of aan de voorkant, net zoals het uitkomt voor de indeling van de slaapkamer. Lees verder >

Onverwoestbare bedden

Weet je ook waarom de Rockwood kinderbedden zo populair zijn? Deze bedden zijn zeer stevig en haast onverwoestbaar. Onze bedden zijn gemaakt van 100% steigerhout en zijn daardoor extra sterk. Heb je stoeiende kinderen of kinderen die veel woelen en omrollen in bed? Onze steigerhout halfhoogslaper kan prima tegen een stootje! En wist je dat wij behalve onze topkwaliteit ook super betaalbaar zijn?

 

Afwerking naar keus

Elke steigerhout halfhoogslaper leveren we standaard met een naturel afwerking. Het bed is netjes geschuurd en je blijft de prachtige contouren van het echte hout goed zien. Dit geeft een mooie, natuurlijke uitstraling in de kinderkamer. Liever een kleurtje op je steigerhout halfhoogslaper? Wij schilderen de bedden ook voor je in bijvoorbeeld wit of grijs, voor een meer moderne uitstraling. Hierdoor past het bed altijd in de inrichting van de kinderkamer. Precies zoals jij het wilt!
 

Bestel vandaag, direct geleverd

Wij hebben al onze steigerhout halfhoogslapers in voorraad, waardoor wij gelijk leveren na het ontvangen van je bestelling. Wist je ook al dat we steigerhout halfhoogslapers gratis monteren bij je thuis? Geen gesjouw dus om het bed in de auto te krijgen en vervolgens via de trap in de kinderkamer te plaatsen. Wij doen dit allemaal voor je! Met onze vakkundige kennis staat de halfhoogslaper binnen de kortste keren helemaal netjes gemonteerd bij je in de kinderkamer.
 

Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogste punt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000