UPTIMEROBOT

Kinderbed van massief hout: die koop je bij ons!

Bij Rockwood maken we kinderbedden van kwaliteit. Een kinderbed van massief hout is ontzettend sterk en gaat ontzettend lang mee. Om die reden durven we je ook met zekerheid levenslange garantie te bieden op onze kinderbedden. Wil je dus een stevig bed die lang meegaat? Neem dan een kijkje in onze collectie en kies je favoriete model uit voor de kinderkamer.
 

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk al onze kinderbedden
Bedbank

Oersterke kinderbedden

Je wilt natuurlijk dat je kindje elke avond lekker gaat slapen en een goede nacht maakt. De Rockwood kinderbedden zijn zo stevig dat je je kind met een gerust hart in de kinderkamer achterlaat. Hoe onrustig je kindje ook slaapt: onze kinderbedden zijn oersterk. Koop je een kinderbed van massief hout dan weet je zeker dat hij niet kapot gaat!

Grote keus aan modellen

Wil je een halfhoogslaper, hoogslaper of stapelbed? Of kies je liever voor een standaard bed of juist een kajuitbed? Wij hebben allerlei verschillende bedden in ons assortiment. Een kinderbed van massief hout kan in allerlei vormen en maten worden gemaakt, waardoor er altijd wel een bed tussen zit die precies bij je wensen past. Neem een kijkje in ons assortiment en je ziet het vanzelf!

houten bedbank

Bestel direct en ervaar onze voordelen

Een kinderbed van massief hout bestellen bij Rockwood kent vele voordelen. Zo bieden wij levenslange garantie, omdat wij er van overtuigd zijn dat onze bedden oersterk zijn. Daarnaast bieden wij ook gratis montage aan. Geen gedoe dus met het ophalen van het bed en of het wel in de auto past om vervolgens een lange en frustrerende dag te hebben met het installeren van het kinderbed. Wij nemen dit allemaal van je over en doen dit met plezier voor je! Zo slaapt je kindje ’s avonds met een gerust hart in een nieuw en oersterk kinderbed van massief hout.
 
 
Bekijk ook eens:
Tienerbed | Steigerhout halfhoogslaper | Home | Over ons