UPTIMEROBOT

Over Rockwood® Kinderbedden


Rockwood® Kinderbedden, gevestigd in Veenendaal, is onderdeel van MRproducts Nederland en staat garant voor kwalitatief hoogwaardige kinderbedden die gemaakt zijn met oog voor detail.

De kinderbedden, hoogslapers en peuterbedden zijn zeer solide en vervaardigd van 100% massief grenenhout.

De bedden worden in prachtig dekkend wit, grijs of naturel afgeleverd.
De houtstructuur is nog zichtbaar (fijne nerven) en vertegenwoordigt het mooie natuurproduct hout.

Wij onderscheiden ons sterk van onze concurrenten aangezien wij het productieproces in eigen beheer hebben en zodoende de prijzen van deze luxe kinderbedden zeer scherp kunnen houden.

 

De sterkste kinderbedden van moeder natuur

Wij geloven dat kinderbedden heel lang mooi moeten blijven. Dat is ook precies de reden dat wij niet kiezen voor MDF maar voor solide 100% hout. Hout is duurzaam, supersterk en tijdloos. Voor de bedden van Rockwood® geven wij zelfs levenslange garantie. Dit is uniek en wordt nergens anders gegarandeerd. Het ultieme bewijs dat wij in onze bedden geloven en het beste willen voor jouw kind!

Je vindt bij ons bedden van massief grenen of populair steigerhout. De meeste houten kinderbedden en peuterbedden leveren wij naast naturel ook in wit of grijs en een paar modellen zelfs in het roze! Jawel, pink wordt ook wel eens in de kinderbedden outlet gevraagd.

Alle bedden, bureau's, kledingkasten en nachtkastjes van steigerhout kan onze schilder mooi in een kindvriendelijke beits zetten. Beits is niet dekkend waardoor je de prachtige houtnerven en structuur blijft zien. Wij noemen dit met trots: een echte "handtekening van moeder natuur". Kleuren doen ook veel: een steigerhouten halfhoogslaper, kinderbedje 70x150, kajuitbed, peuterbed, stapelbed of een groter kinderbed 90x200 ziet er dan ook compleet anders uit als je het in white, grey of antraciet wash ziet.

Kinderbedspecialist levert ook leuke kinderdekbedovertrekken bij de kinderbedjes wat vaak net even de "finishing touch" is. Ieder kind heeft weer een andere smaak en elk kinderdekbedovertrek maakt een eigen wereldje wat zo belangrijk is voor jouw kindje. Met steigerhout kunnen we ook veel variëren. Kinderen en peuters zijn ook erg verzot op een huisje boven het bed. Bij het kopen van je bed steigerhout kan als extra optie een kinderbed huisje meebesteld worden. Kinderbed huisjes zijn erg populair omdat dit een geborgen en knus gevoel geeft voor je kindje.