UPTIMEROBOT

Kasteelbedden

Jouw zoon is jouw prinsje of jouw dochter je prinsesje. Zo gedragen kinderen zich natuurlijk ook wel vaak. Lees verder >

Kasteelbedden:  de droom van ieder kind!

Rockwood kasteelbedden passen perfect in dat plaatje. Een kasteelbed als kinderbed is gewoon de droom van ieder kind. De strijd om naar bed gaan is hiermee meteen beslecht. Of daar droom je in elk geval van als ouder.

 

Solide kasteelbed van extra dik massief grenen: topkwaliteit

Een Rockwood kinderbed staat altijd garant voor topkwaliteit met oersterk massief hout. De kasteelbedden hebben wat dat betreft nog een streepje voor. Deze kinderbedden zijn namelijk zeer zwaar en extreem solide. Het gaat hier dan ook om de zwaarste en stevigste kinderbedden in ons assortiment. Het dikke massief grenen laat het kasteelbed staan als een huis. Onverwoestbaar, zoals een kasteel hoort te zijn. Ongeacht de stoeipartijen of riddergevechten die er plaatsvinden. Weet je wat dit kinderbed nu tot een kasteelbed maakt? Je ziet het al als je ernaar kijkt. Dat zijn natuurlijk de uiteinden met aan het voeteneind en hoofdeinde het design van een kasteelmuur.

 

Kinderbed voor kasteelheer of kasteeldame in spé

Je kind gaat graag naar bed als er een kasteelbed op de slaapkamer staat. De kasteelheertjes en kasteeldametjes dragen het liefst ook nog een bijpassende pyjama en dekbed. Het is maar dat je het even weet, want dat maakt de prinsessenkamer of ridderkamer pas echt compleet. De inrichting van elke kinderkamer is natuurlijk anders. Bijvoorbeeld als je naar de kleuren, ruimte en indeling kijkt. Daarom hebben wij een gevarieerd assortiment met kasteelbedden samengesteld. De kinderbedden zijn in meerdere kleuren leverbaar. Kijk maar eens of de kleur die jij in gedachten hebt erbij zit.

 

Opgeruimd staat netjes met de diepe opbergladen

Je hebt geen kind meer aan je kind als je vraagt om even het speelgoed op te ruimen in de burcht van het kasteelbed. De opbergruimte is te vinden in de diepe opbergladen die onder het kasteel aanwezig zijn. Het zijn er maar liefst twee, zodat het ook nog een beetje overzichtelijk blijft. Leuk ook die handgrepen die in de vorm van een touw zijn uitgevoerd. Dat draagt nog eens extra bij aan het karakter van het kasteelbed. Mocht je op zoek zijn naar nog meer opbergruimte, zoals een bijpassende kledingkast dan hebben wij die ook beschikbaar. Of maak de slaapkamer compleet met een uniek nachtkastje.

 

Kasteelbed 100% bulletproof bezorgd

Bulletproof bezorgd, klinkt nogal zwaar, maar in het kader van het kasteelthema wel te begrijpen. Het komt er op neer dat je de zekerheid krijgt dat wij kinderbedden 100% schadeproof leveren. Er zit geen krasje op. Wij kiezen namelijk voor zekerheid en daarom hebben wij eigen transporteurs. Post.nl heeft namelijk niet de beste naam als het gaat om het schadevrij afleveren van bestellingen. Die naam hebben wij wel en die willen wij graag zo houden. Weet je trouwens ook al dat je levenslange garantie krijgt op het kasteelbed? Of dat de waarde behouden blijft en het kinderbed altijd voor wederverkoop in aanmerking komt? Dat willen wij je toch ook graag nog even meegeven.

Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogste punt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000