UPTIMEROBOT

Kinderbedden

De mogelijkheden voor de kinderkamer zijn eindeloos. Rockwood® Kinderbedden heeft als kinderbedspecialist de meest voorkomende modellen kinderbedden in het assortiment opgenomen. Lees verder >

Kinderkamer inspiratie

De mogelijkheden voor de kinderkamer zijn eindeloos. Kijk eerst eens naar het kinderbed. Is je kind nog vrij jong, dan is wellicht een laag model de meest verstandige keuze. Maar is je kind wat ouder, of heeft het weinig ruimte op de slaapkamer, dan is een kinderbed als halfhoogslaper of een kinderbed als hoogslaper een uitstekende keuze. Rockwood® Kinderbedden heeft als kinderbedspecialist de meest voorkomende modellen bedden in het assortiment opgenomen.

Combineer met halfhoogslaper steigerhout Noa het beste van twee werelden: een bed waarbij je de vloer voor een deel vrij houdt, en daarnaast een kast voor speelgoed of kleding. Ook hier kies je weer voor een bed van steigerhout van zware kwaliteit. De halfhoogslaper Thomas is weer een leuk alternatief als je een gezellige zithoek onder het bed wil creëren. Beide halfhoogslaper passen bij de landelijke als de stoere slaapkamer.
 

Bij een echte meidenkamer hoort ook een bed voor een meisje. Kijk eens bij de zoete roze bedden van het model Amalia of Maxima. Jongensbedden zijn te vinden in de meest uiteenlopende modellen, bijvoorbeeld het bijzondere zwevende bed Vince. Het maakt niet zoveel uit aan welke stijl jij en je kind je hart verliezen, bij Rockwood® Kinderbedden slaag je altijd. De meeste modellen zijn in verschillende tinten verkrijgbaar, zoals wit, grijs en naturel en passen dus bij vrijwel iedere inrichting. Maak je kinderkamer compleet met de kledingkasten en bureaus die passen bij onze bedden. Kijk bijvoorbeeld eens bij ons aanbod van bureaus en kasten binnen onze Robin Wood lijn.

 

Ruim je kamer nu eens op!

Een nieuw kinderbed betekent meer vrijheid. En meer vrijheid betekent al snel meer rotzooi. Denk je dat oudere kinderen minder rommel maken omdat ze niet meer met speelgoed spelen? Graag spreken we je daar over een paar jaar nog eens over. En is de slaapkamer een rommel en moet moeder hink, stap, sprong van de ene kant naar de andere kant van de kamer? Nou, berg je dan maar! Heeft mama stress, dan heeft iedereen stress, dus ruim nu snel je kamer op!

 

Kinderbed met opbergruimte

Als het voor het oog maar schoon is, dat is het motto voor veel moeders met een druk bestaan. En daar zijn wij het zeker mee eens. Maak het jezelf dan ook makkelijk door te kiezen voor een van onze kinderbedden met lades. Het bed Tim is hier een geweldig voorbeeld van. Uitgevoerd in diverse modellen en kleuren hebben alle bedden van het model Tim een ding gemeen, extra diepe opberglades. Wist je dat als je kind vaak een vriendje te logeren heeft, je hier met het kinderbed combi rekening mee houdt zonder dat het ten koste van opbergruimte gaat? Dit is namelijk een bed met onderschuifbed én opberglade. Fantastisch natuurlijk, zeker voor een kamer met weinig ruimte.

Wil je een stoere kamer maken, en toch opbergruimte onder het bed hebben, dan is Kajuitbed Jasper een heel mooi model. Het bed is gemaakt van geschuurd steigerhout en wordt geleverd met drie mooie fruitkistjes die je voor opbergruimte onder het bed schuift. Die opberglades zijn goed voor alle rommel die je maar kunt bedenken, van de Playmobil tot aan de Lego, en van verkleedspullen tot aan kleding of beddengoed. Opgeruimd staat netjes!

W
Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogste punt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000