UPTIMEROBOT

Matrasjes voor Peuterbedden

Als je kind te groot is voor het babyledikantje is de overstap naar een peuterbedje met matras snel gemaakt. De vraag is wanneer is het eigenlijk tijd om over te stappen? Lees verder >

Peuterbedje met matras

De vraag is wanneer is het eigenlijk tijd om over te stappen? Dat is helemaal afhankelijk van je kind, want er zijn geen regels voor.

Je merkt het vanzelf aan je peuter. Bijvoorbeeld als je kind elke keer de gelegenheid aangrijpt om uit het ledikant te klimmen. Dan is het zeker tijd om naar een peuterbedje met matras over te stappen. Het hangt er ook vanaf of je peuter er al aan toe is in een groter bedje te slapen. De gemiddelde leeftijd ligt tussen 2 en 2,5 jaar, maar eerder of later mag natuurlijk ook. Verder speelt de lengte van kinderen een rol, waarbij de lengte van 90 cm prima is om de overstap te maken.
 

 

Belang van goed matrasje voor het peuterbedje

Je kiest natuurlijk een schattig en mooi peuterbedje uit of juist een hele stoere en robuuste. Het matrasje dat erin komt te liggen, is ook van belang. Het design is misschien minder belang, maar de eigenschappen en het materiaal juist extra belangrijk. Peuters zijn niet altijd de gemakkelijkste slapers. Daar weet jij waarschijnlijk zelf ook alles van. Of heb je een peuterkind dat gewoon altijd doorslaapt wat er ook gebeurt? Dat is mooi, maar ook dan is het belang van een goed matrasje niet te onderschatten. Gelukkig zit je hier goed, want wij hebben zowel de beste peuterbedjes als de beste matrasjes beschikbaar. In één koop is dan meteen alles geregeld om je kind heerlijk te laten slapen.


Peuterbedje met matras: welke matras is populair?

Wij bieden verschillende matrassen aan voor peuterbedden. De standaardafmeting voor een peuterbedje met matrasje is 70x150 cm. Dat is wel zo fijn voor de kleintjes die zich daardoor nog wel geborgen en veilig voelen. Wist je dat dit ook een reden is dat ouders vaak voor een peuterbedje met matrasje kiezen in plaats van voor een groot eenpersoonsbed? Bij het kopen van een peuterbedje met matras gaat de voorkeur vaak uit naar koudschuim. Dat is bij ons gewoon het populairste matras voor 70x150 bedden.

 

Zacht koudschuim matrasje: fijn en comfortabel voor je peuter

Het is niet voor niets dat de koudschuim matrassen het meest verkocht zijn voor de peuterbedden. De populariteit is onder meer te danken aan het ligcomfort. Koudschuim ligt fantastisch voor de peuters. De jonge kindjes wegen nog niet zoveel en daarom zakken peuters bijna niet door. Dat is dus ook een reden waarom een zacht koudschuim matras de beste keuze is voor een peuterbedje. Een andere reden is dat er geen metaal in is verwerkt, zoals bij pocketvering matrassen.

Er zijn nog meer voordelen hoor. Dit type peutermatras beschikt bijvoorbeeld ook over ventilerende eigenschappen. De optimale ventilatie is te danken aan de open celstructuur. Dat is dus ideaal als je een peuter hebt die veel zweet in bed. Heb jij een kindje dat vaak wakker is en helemaal bezweet is? Je weet niet wat voor avonturen je kind allemaal heeft beleeft. Je weet nu wel dat een koudschuim matras daarvoor uitkomst biedt. Dat is natuurlijk ook ideaal in de zomer als het buiten erg heet is. Daarentegen is het niet zo dat het peuterbedje met matras in de winter te koud is. Het is dus in alle seizoenen fijn om op een koudschuim matras te slapen. Het voordeel is bovendien ook nog dat onze matrasjes allemaal antiallergisch zijn. Keuze uit allerlei matrasjes voor peuterbedjes

Uiteraard bieden wij je graag de keuze als het gaat om een peuterbedje met matras. Daarom hebben wij een divers assortiment samengesteld met peuter matrassen. Zo kies je voor je peuter een matras waarvan jij denkt dat die het beste is voor je kind. Bovendien is het gemakkelijk om met je budget rekening te houden. De peuterbedjes met matras zijn namelijk in verschillende prijsranges beschikbaar.

 

Bezorging op maat of afhalen in onze showroom

Een peuterbedje met matras of een los peuter matras is altijd online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Wij voorzien daarbij in een bezorging op maat. De bestelling komt onbeschadigd en op de afgesproken dag bij je aan. Onze eigen vervoerder neemt vooraf contact op. Of wil je het peuterbedje met matras liever afhalen of eerst in het echt bekijken? Dat is allebei mogelijk in onze showroom in Veenendaal.

Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogste punt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000