UPTIMEROBOT

Veel gestelde vragen


Zijn de kinderbedden gemaakt van 100% massief hout?

Ja, de kinderbedden, hoogslapers en peuterbedden zijn zeer solide en vervaardigd van 100% massief grenenhout. De bedden worden in prachtig dekkend wit afgeleverd. De houtstructuur is nog zichtbaar (fijne nerven) en vertegenwoordigt het mooie natuurproduct hout. Hout is een levend product wat "werkt". Op termijn zullen kleurverschillen zoals zichtbare noesten kunnen ontstaan. Echter is hout prima te onderhouden in tegenstelling tot MDF.

Wij onderscheiden ons sterk van de andere aanbieders die vrijwel allemaal goedkoop MDF aanbieden (Medium-Density Fireboard: ofwel samengeperst zaagsel). MDF materiaal is erg breekbaar en instabiel bij de verbindingspunten.  

Wij streven daarom naar hoge kwaliteit en duurzame kinderbedden.  Rockwood® - Solid Wood Just Good!Hoeveel bedragen de verzendkosten in Nederland?

Het bezorgtarief in Nederland bedraagt 39,95 euro en blijft gelijk ongeacht het aantal bestelde bedden of evt. bijbestelde matrassen, textiel etc.  (bezorging geldt voor geheel Nederland). De gemiddelde levertijd is 3 tot 5 werkdagen.
De verzendkosten naar België bedragen 49,95 ongeacht het aantal bestelde bedden of evt. bijbestelde matrassen, textiel etc.  De gemiddelde levertijd is 3 tot 5 werkdagen.

Soms vragen klanten waarom de verzendkosten niet gratis zijn. Die vraag is eenvoudig te beantwoorden: onze kinderbedden zijn massief en zwaar in gewicht. Dit vereist speciaal maatwerktransport, mede om transportschade te voorkomen en een goede aflevering te garanderen. De aanbieders die wel gratis verzending aanbieden verkopen lichtere bedden die via de goedkope reguliere transportkanalen verzonden worden.  Kans op schade wordt hierdoor groter, zeker als  het MDF kinderbedden betreft. 

 


Kan mijn bestelling ook afgehaald worden?

Dat kan, onze showrooms en magazijnen zijn gevestigd in Veenendaal, mooi centraal gelegen in Midden-Nederland. U vindt de openingstijden en locatie op de contactpagina.