UPTIMEROBOT

Stapelbedden: bespaart ruimte en ideaal voor logees

Heb je meerdere kinderen en een beperkt aantal slaapkamers? Stapelbedden vormen de ideale oplossing om ruimte in de kinderkamer te besparen. Een houten stapelbed biedt doorgaans twee slaapplekken, maar neemt slechts de ruimte in van één slaapplek. Enorm handig dus! Daarnaast vinden veel kinderen het ook gezellig om samen in één stapelbed te slapen, maar wél de privacy te hebben die ze vaak zo fijn vinden. Koop je favoriete stapelbed bij Rockwood en wees gegarandeerd van een stevig, veilig en prachtig stapelbed! Lees verder >
 

Stapelbed kopen: ideaal voor bezoek

Ook als je regelmatig logees over de vloer krijgt is een stapelbed kopen een ideale oplossing. Maar wat is de beste plek om je stapelbed te kopen? Dat is een vraag die vaak opkomt. Het antwoord op deze vraag is simpel als je ruime keuze wenst en voor de beste kwaliteit kiest. Dat is namelijk bij ons! Bij Rockwood vind je namelijk een ruime collectie stapelbedden voor de kinderkamer. Naast de standaard stapelbedden voor twee personen kan je ook een stapelbed kopen voor drie personen: perfect om ruimte te besparen in de kinderkamer.

 

Is een stapelbed veilig?

Het is goed om jezelf af te vragen of een stapelbed kopen wel veilig is. Gelukkig zijn alle stapelbedden van Rockwood altijd veilig. Wij voorzien de stapelbedden van een opstaande rand op het bovenste gedeelte. Zelfs de meest onrustige kinderen die in de nacht woelen en draaien vallen hierdoor niet uit bed. Ook is het eenvoudig om je kind aan te leren om de trap rustig op en af te lopen. Wij zorgen er altijd voor dat de trap stevig is, waardoor je kind deze met gemak zelfstandig gebruikt.
 

Levenslange garantie met onze oersterke stapelbedden

Ons houten stapelbed is enorm sterk, waardoor wij zelfs levenslange garantie bieden! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat ons houten stapelbed niet kapot gaat. Je kind kan daardoor zijn hele kindertijd genieten van zijn stapelbed. Zelfs als je kinderen van een flinke stoeipartij houden! Worden de kinderen groter? Dan kun je de bedden altijd weer doorverkopen. Doordat de kwaliteit van het bed zo goed is, is het gemakkelijker om een nieuwe koper voor het bed te vinden.
 

Stapelbed kopen: gemakkelijk online

Op onze website koop je gemakkelijk je stapelbed. Doe dit alleen, of nog leuker: samen met je kinderen. Wij zorgen ervoor dat het stapelbed snel geleverd wordt en in veel gevallen bieden wij ook gratis montage aan, waardoor het stapelbed in een handomdraai stevig in de kinderkamer staat. Wil je liever je stapelbed ophalen? Dat kan ook! Je bent welkom in onze showroom in Veenendaal waar onze houten stapelbedden voor je klaarstaan. Aangezien wij een grote voorraad hebben neem je gelijk je favoriete stapelbed mee!
 

Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogste punt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000