UPTIMEROBOT
Rockwood  

Voordelen van een Thermocare Medicott matras. Traagschuim wordt bij het warm worden zachter en vormt zich naar het lichaam.Door het traagschuim heeft dit peutermatrasje de perfect hardheid wat belangrijk is voor peuters in de opgroei fase.De drukverdeling zorgt ervoor dat er tijdens de slaap geen belemmeringen zijn op de ademhaling.Medicott is een blijvens anti-allergische behandeling. Dit matras vindt zijn toepassing zowel in de huiselijke en medische sector.  • 150 cm x 70 cm x 10 cm (lengte x breedte x hoogte)


* Afneembare hoes van anti-allergisch polyesther* Geproduceerd in Belgie

Past uiteraard eenvoudig in de auto. Bovendien passen de eventueel bijbestelde bedden goed in de auto indien de achterbank opgeklapt wordt.

Peuter Matras Thermocare

70x150cm 
NU 30% JOLLY JUNI KORTING
PMTM-70
Kies...
€228.95
€159.95
159.95
excl. btw
Aantal:  
In mijn winkelwagenOp mijn verlanglijstje
Direct uit voorraad leverbaar
Deel dit artikel
 • Duurzaam materiaal
 • Extra rugondersteuning
 • Traagschuim toplaag
 • Peuter Matras Thermocare

  Peuter matras Thermocare medicott 70x150cm is een matras van traagschuim. Traagschuim is een materiaal dat waneer het wordt ingedrukt langzaam in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert. Daarnaast wordt traagschuim zachter door lichaamswarmte. 

  Voordelen van een Thermocare Medicott matras. Traagschuim wordt bij het warm worden zachter en vormt zich naar het lichaam.  Door het traagschuim heeft dit peutermatrasje de perfect hardheid wat belangrijk is voor peuters in de opgroei fase.  De drukverdeling zorgt ervoor dat er tijdens de slaap geen belemmeringen zijn op de ademhaling.  Medicott is een blijvens anti-allergische behandeling. Dit matras vindt zijn toepassing zowel in de huiselijke en medische sector.     • 150 cm x 70 cm x 10 cm (lengte x breedte x hoogte)


  * Afneembare hoes van anti-allergisch polyesther  * Geproduceerd in Belgie

  Past uiteraard eenvoudig in de auto. Bovendien passen de eventueel bijbestelde bedden goed in de auto indien de achterbank opgeklapt wordt.

  Peuter Matras Thermocare

  €159.95
  Wis filter

  MenuFilter

  1

  Maat

  1

  Geslacht

  1

  Hoogste punt

  1

  Materiaal

  1

  Kleur

  1

  Opties

  0000000000