UPTIMEROBOT

Kinderbureau: voor elk kind het perfecte bureau

Je kind komt op een gegeven moment op een leeftijd dat een kinderbureau het grootste cadeau is. Bij het kopen van een kinder bureau denk je misschien dat het nodig is om rustig huiswerk te maken. Een kinder buro biedt echter zoveel meer. Lees verder >

Kinderbureaus

Het is ook voor jonge kinderen die nog niet aan huiswerk denken al fantastisch om een eigen bureau te hebben. Bijvoorbeeld om te tekenen of te knutselen. De Rockwood kinderbureaus zijn voor kinderen om meerdere redenen de perfecte keuze.

 

Vanaf wanneer heeft een kind een bureau nodig?

Het is voor kinderen belangrijk om op de kinderkamer een eigen plekje te hebben. Vindt jouw peuter of kleuter het fijn om op de eigen kamer te spelen? Een kinderbureau peuter kopen, ligt in dat geval voor de hand. Kinderen hebben in elk geval een kinderbureau nodig als zij naar groep 3 gaan en huiswerk meekrijgen. Dat levert je als ouder meteen een voordeel op voor later. Als je kind van jongs af aan huiswerk maakt aan het bureau in de kinderkamer raakt je kind daaraan gewend. Daarmee leg je een uitstekende basis voor als je kind straks een tiener is en naar de middelbare school gaat. In de tienerjaren is het bovendien nog belangrijker voor je kind om een eigen plekje te hebben. Niet alleen om huiswerk te maken, maar ook om de laptop, gameconsole of tablet te gebruiken.
 

Welke hoogte bureau kind?

Je weet voor jezelf als je op kantoor zit en aan een bureau werkt dat de juiste hoogte van groot belang is. Voor je kind is het net zo belangrijk om ook met de hoogte van het kinderbureau rekening te houden. Een te laag kinder bureau geeft op den duur problemen net als een te hoog bureau kind. Een verstelbaar bureaustoel kind biedt overigens in veel situaties uitkomst. Je kind groeit natuurlijk en het bureau niet. Daarom is het handig om ook aandacht te besteden aan het kopen van de juiste kinder bureaustoel. Is het kinder bureau nog net wat te groot? Laat je kind dan een voetensteuntje gebruiken, zodat de voeten niet los in de lucht bungelen.
 

Dit is de ideale hoogte voor het bureau van je kind

Nu komt dan echt het antwoord op de vraag ´Hoe hoog bureau kind?´ De hoogte van het bureau vanaf de grond tot het bureaublad voor tieners is doorgaans 75 cm of 76 cm. Dat is een prima hoogte afgaande op de Europese norm voor niet-verstelbare bureaus. Deze norm geeft aan dat de hoogte van het bureau 74 cm als uitgangspunt heeft met een marge van 2 centimeter. De meeste Rockwood kinderbureaus voldoen aan deze (EN 527) norm. Dat geeft je toch een goed gevoel als je een kinderbureau voor je kind gaat kopen. 

Toch zijn er altijd uitzonderingen. Er zijn ook kinderen die net wat langer zijn dan de het gemiddelde kind. Heb jij een kind dat langer is dan gemiddeld? In dat geval is er natuurlijk ook een kinderbureau nodig dat net wat hoger is. Er zijn tieners die al een lengte hebben van 1,90 meter. Een bureauhoogte van 78 cm is in dat geval ideaal. Ook daaraan komen wij tegemoet met ons aanbod van kinderbureaus. De specificaties qua hoogte, diepte en breedte staan bij elk kinder bureau in onze collectie vermeld. Onze kinderbureaus hebben overigens een prima diepte. Dat betekent dat er op het bureaublad voldoende werkruimte beschikbaar is.
 

Kinderbureau steigerhout of massief grenen: oersterk

De Rockwood kinderbureaus zijn beschikbaar als kinderbureau steiger of als kinder buro in massief grenen. Een kinderbureau hout van Rockwood staat voor een aantal eigenschappen. Elk bureau voor de kinderkamer uit onze collectie is oersterk. Je weet zelf dat kwaliteit van producten voor kinderen het verschil maakt. Wij maken dat verschil met onze oersterke kinderbureaus van hout. Die zijn tegen een stootje bestand. De kwaliteit en de afwerking zijn perfect. Dat is ook een reden dat je bij ons op een levenslange garantie mag rekenen.
 

Ruime keuze voor het kopen van het perfecte kinderbureau

Rockwood kinderbureaus zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een vintage kinderbureau of naar een kinderbureau met opbergruimte? Of zoek je een kinderbureau wit? Het is voor kinderkamers die niet al te groot zijn, ideaal om een kinderbureau met opbergruimte te kopen. Bijvoorbeeld een kinder buro dat aan de zijkant over opbergvakken beschikt. Of een kinderbureau met aan het einde van het tafelblad een plank op hoogte.

Dat maakt het voor je kind ook nog mogelijk om het kinder bureau extra gezellig te maken. Bijvoorbeeld door op de plank leuke foto´s te plaatsen. Met de kleur is uiteraard ook rekening te houden. Het is aan te raden om de huidige interieurkleur in de kinderkamer als uitganspunt te nemen. Een kinderbureau van steigerhout past natuurlijk overal bij net als een kinderbureau wit.

Of zijn de muren in de slaapkamer van je kind helemaal wit? Misschien dat dan een kinderbureau in grijs de perfecte keuze is. De steigerhouten bureaus zijn doorgaans overigens in meerdere kleuren leverbaar. Ook in de vorm van onbehandeld naturel hout. Wil je het steigerhouten kinderbureau een unieke look geven? Kijk dan bij de opties voor steigerhouten kinderbureaus waarbij je een blik beits geleverd krijgt. Ook daarin zijn wij uniek en onderscheidend.
 

Bezorging op maat met eigen vervoerder

Je hebt wel eens dat je online wat hebt gekocht en het niet helemaal aankomt als je verwacht. Of dat de bestelling maar op zich laat wachten en je ondertussen niets hoort. Bij het kopen van een Rockwood kinderbureau doen die problemen zich niet voor. Wij voorzien in een bezorging op maat.

Daarom garanderen wij ook dat de bestelling van een kinderbureau perfect aankomt op de afgesproken dag. Die garantie kunnen wij geven, omdat wij met eigen vervoerders samenwerken. Als je het kinderbureau thuis geleverd hebt gekregen, hoef je de onderdelen alleen nog maar even in elkaar te zetten. Voor alle kinderbureaus van Rockwood geldt dat er sprake is van een eenvoudige montage. Het lukt altijd, zelfs als je niet erg handig bent aangelegd. Een kind kan wat dat betreft de was doen.

Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogste punt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000