UPTIMEROBOT

De sterkste en mooiste kinderbedjes

Ben je op zoek naar mooie kinderbedjes? Een bedje voor je kind dat met de grootste zorg is gemaakt en waar jouw kindje heerlijk in zal kunnen slapen? Lees verder >
 

De mooiste kinderbedjes bij elkaar

Je bent bij Rockwood® Kinderbedden op het juiste adres aangekomen. We hebben namelijk in ons assortiment een groot aantal mooie kinderbedjes bij elkaar staan. Deze bedden zijn allemaal van ons eigen merk, Rockwood®. We maken de bedden in eigen beheer en kunnen je zo garanderen dat je de hoogst mogelijke kwaliteit in huis haalt. Die heerlijke kinderbedjes zijn daarnaast ook nog eens heel betaalbaar. Zo haal je voordelig een prachtig kinderbedje in huis.

 


Een nieuw kinderbedje kopen

Als je een nieuw bed voor jouw kind wil kopen, dan wil je natuurlijk dat dit van de hoogst mogelijke kwaliteit is. Je wilt dat je kind goed kan slapen en dat hij of zij altijd veilig de nacht door kan brengen.

We gebruiken bij Rockwood altijd de beste materialen bij het maken van onze bedden. We hebben kinderbedjes die van stoer steigerhout zijn gemaakt, maar ook bedden die een mooie, glimmende afwerking hebben.

Je kunt gewoon even kijken met jouw kindje wat hem of haar het meeste aanspreekt. Hiervoor kun je ook altijd een keer langskomen in onze showroom in Veenendaal.
 

Rockwood® kinderbedjes - Eigentijds, duurzaam en stijlvol

Hoe vaak heb je inmiddels gehoord ‘ze worden zo snel groot, geniet er maar van nu het nog kan’? Een cliché van de bovenste plank, maar we zouden liegen als we zouden zeggen dat het niet waar is.

Zo heb je je pasgeboren kindje in je handen, een keer knipperen met de ogen, en daar staat je peuter te stampvoeten, omdat hij die naaktslak in de tuin niet mag proeven.

Hoe dan ook, juist doordat kinderen zo snel groeien, zijn ze ook snel aan nieuwe spullen toe. Denk hierbij niet alleen aan kleding, maar ook aan andere praktische zaken zoals het ledikant.

Een ledikant is natuurlijk perfect om direct na de geboorte te gebruiken of als opvolging van de wieg, maar je kind zal hier snel te groot voor worden.

En dan is het tijd om na te denken over een groter bed. Welke keuzes heb je en wat is voor jullie de beste keuze? Kies je meteen voor een groot kinderbed, of vind je een kinderbedje als tussenstap een betere keuze?

En wanneer is een kinderbedje geschikt? Het zijn allemaal vragen waarop het antwoord voortvloeit uit persoonlijke overwegingen. Niets is fout en alles kan.

Wat wel de prioriteit van iedere verantwoordelijke ouder zou moeten zijn, is het kopen van een veilig bed, een bed wat tegen een stootje kan, ook als je kind er dagelijks een trampoline van maakt.

Bij Rockwood® Kinderbedden vind je peuter- en kinderbedden van de beste kwaliteit hout. En omdat een kinderkamer rust, veiligheid en comfort moet bieden, vind je bij ons kinder- en kinderbedjes van de meest uiteenlopende stijlen.

Een goede nachtrust ligt binnen handbereik! En iedere jonge ouder ontdekt al snel dat een uitgeruste peuter minder snel om het proeven van een naaktslak zal gaan stampvoeten. 

Een kinderbedje voor meer geborgenheid

De stap van een ledikant naar een groot bed, is niet alleen voor ouders soms te veel van het goede. Ook je kleintje kan zich ineens verloren voelen. De wereld is al zo enorm groot als je zelf slechts drie turven hoog bent.

Daarnaast krijgt een kind enorm veel indrukken binnen op een dag. En al die indrukken en prikkels worden tijdens de slaap verwerkt. 

Het is voor veel peuters fijn wanneer ze geborgenheid vinden als ze gaan slapen en dat is waar een kinderbedje zo prettig voor is. 

Een kinderbedje is 30 centimeter langer dan een ledikantje en aangezien een peuter gemiddeld 5 tot 8 centimeter per jaar groeit, kan een kinderbedje zeker nog wel 3 tot 4 jaar mee. Een ideale tussenoplossing voor de kleine kamer

Ligt je kleintje momenteel op een kleine slaapkamer en past alles er maar precies zo in? Dan is een kinderbedje precies wat je zoekt. 

Door de tussenmaat is het niet alleen een slaapplek die je kindje geborgenheid biedt, het neemt ook minder ruimte in dan een groot bed. 

Wellicht biedt het je zo genoeg tijd om een andere oplossing voor het gebrek aan ruimte te bedenken. Veilig groot worden

Het kinderbedje is een mooie manier om je kind steeds zelfstandiger te laten worden. 

Doordat het bedje wat lager en kleiner is dan een groot bed, is in- en uitstappen een stuk makkelijker. 

Is je kind een onrustige slaper en ben je bang dat het uit bed valt? Maak je geen zorgen, de meeste kinderbedjes zijn voorzien van een veiligheidshekje.

En weet je wat nog mooier is van een kinderbedje met hekje? Dat je het hekje er ook vanaf kunt halen als je het niet meer nodig vindt. 

Komt mijn kind nu niet steeds uit bed?

Door die plotselinge vrijheid waarmee je kind te maken krijgt - het kan immers zelf uit bed komen - sta je mogelijk voor nieuwe uitdagingen. 

Midden in de nacht word je wakker en denk je even in een horrorfilm beland te zijn wanneer je kind daar bewegingsloos aan de rand van jouw bed staat te wachten.

Of je schrikt plots wakker van een kind wat op je bed staat te springen, klaar om de dag te beginnen... om drie uur ‘s nachts.

Je hebt spijt als haren op je hoofd dat je dat kinderbedje hebt gekocht. Dat hoeft niet. In de eerste plaats is het gewoon niets meer dan opvoeden.

Ja, peuters kunnen volhardend zijn, maar dit zal niet de laatste uitdaging zijn waar je mee te maken krijgt. En je harde werken zal zeker beloond worden. 

Probeer het eens met een slaaptrainer. Dit is een vrolijke wekker die je instelt op de tijd waarop je kindje uit bed mag. 

Dan gaan bijvoorbeeld de oogjes van Nijntje of het schaapje, of welke slaaptrainer je ook hebt, open en dan weet je kindje dat hij of zij nu uit bed mag komen.

Het zal uiteindelijk veel minder tijd en inspanning kosten om je kind te leren in bed te blijven dan je denkt. Is het de investering wel waard?

We begrijpen het als je aarzelend tegenover een kinderbedje kopen staat. Een peuter zal hier gemiddeld genomen van zijn 2e tot 5e jaar gebruik van maken, maar daarna moet je weer een nieuw bed kopen.

We snappen deze overweging heel goed, maar kunnen ook direct je zorgen wegnemen. De standaard bedden zijn gemaakt van spaanplaat of MDF. 

Dit is zeker geen constructie die bekend staat om zijn stevigheid. Een bed van dat materiaal zal dan ook geen jaren gebruikt kunnen worden en verliest snel zijn waarde.

Rockwood® kinderbedjes zijn gemaakt van 100% massief hout. Stevig, duurzaam, 100% slijtageproof en 100% herbruikbaar.

Een prima investering dus, want doordat Rockwood® Kinderbedden van 100% massief hout zijn gemaakt, hebben ze een hoge resellwaarde.

Prima om voor dat toekomstige broertje of zusje te gebruiken of om door te verkopen aan de volgende liefhebber.


 

Het leukste werk: de peuterkamer inrichten

Wanneer je kindje het ledikant ontgroeid is en je hebt de knoop doorgehakt - je gaat een kinderbedje kopen! - dan is het een uitgelezen kans om ook de kamer van je kind van een nieuwe look te voorzien. 

Immers bij zo’n groot jongetje of meisje hoort geen babykamer meer. De keuze voor het soort bed is de eerste stap, maar je snapt dat dit slechts een van vele keuzes is als je de peuterkamer opnieuw gaat inrichten.

Kleuren, vloerbedekking, raambekleding, het is slechts een greep uit de dingen waar je naar moet kijken als je een kamer opnieuw gaat inrichten.

Kies je voor neutrale kleuren dan zal je veel opnieuw kunnen gebruiken, maar soms is het erg leuk om kleur te gebruiken in een kamer. Dit kan door een nieuw behangetje, maar soms is het al voldoende om enkele kleurrijke accessoires te gebruiken.


 

Hot, hotter, hotst

De kinderbedjes van Rockwood® zijn gemaakt van massief hout. Hout is tijdloos, maar op dit moment vooral ook populairder dan ooit.

Dit is te zien aan het feit dat er steeds meer houten speelgoed wordt verkocht, maar zeker ook de verkoop van kinderbedjes van hout zit in de lift. 

Mensen houden van de natuurlijke uitstraling. Daarnaast laat hout zich met alles combineren, het is stevig, duurzaam en gaat een leven lang mee.

Hout is hot. Steeds meer mensen ontdekken het belang van een goed bed met een goed matras. Wist je dat de meeste mensen ‘s nachts online kijken voor een nieuw matras en een nieuw bed?

Is zo’n slapeloze nacht toch ergens goed voor! En met een houten bed is het ook de laatste keer dat je een bed moet kopen.Kinderbedjes voor iedere stijl

Bij Rockwood® Kinderbedden vind je kinderbedjes in de meest uiteenlopende stijlen. Is je kleine peuter een echte prinses met bijbehorend diva-gedrag, dan hoort daar ook een kinderbedje voor prinsessen bij!

Kijk maar eens naar het kinderbedje Isabelle, gemaakt van geschuurd steigerhout en in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Door de kamer aan te vullen met koninklijke accessoires creëer je in een handomdraai de "Royal Suite" voor de koninklijke hoogheid in de dop.

Ook aan stoere boefjes is gedacht! Denk maar eens aan een kinderbedje Tim of kinderbedje Milly & Mo met extra diepe opberglades voor alle geheime boevendingen.

Bij het grootste gros aan kinderbedjes geldt dat ze in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Ideaal natuurlijk, want smaken verschillen en een bed is zo eenvoudig op de inrichting van de peuterkamer aan te passen.

Ben je een trotse ouder van maar liefst twee peuters, dan zeggen we allereerst respect... en sterkte.

Zonder gekheid, het is natuurlijk geweldig om twee van die kleine draakjes om je heen te hebben. 

Misschien slapen ze noodgedwongen bij elkaar op de kamer, of zijn ze zo met elkaar verbonden dat ze niet anders willen. Het peuter stapelbed van steigerhout is hiervoor perfect! 

Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogste punt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000