UPTIMEROBOT

Kinderbed kopen? Kinderbedden van 100% echt hout

De mogelijkheden voor een kinderbedje in de kinderkamer zijn eindeloos. Is je kind nog vrij jong dan is een laag kinderbed van hout de meest verstandige keuze. Lees verder >

Kinderkamer inspiratie

Maar is je kind wat ouder, of heeft het weinig ruimte op de slaapkamer, dan is een houten kinderbed als halfhoogslaper of een kinderbedje als hoogslaper een uitstekende keuze. Bij Rockwood hebben we als kinderbedspecialist de meest voorkomende modellen kinderbedden in ons assortiment opgenomen. Elk kinderbed is van hout gemaakt en al onze kinderbedden zijn ontzettend sterk. Zo sterk zelfs dat we levenslange garantie bieden op onze kinderbedjes. Als je een kijkje neemt in ons assortiment dan zie je dat wij ontzettend veel keus hebben voor een houten kinderbed. Een kinderbed kopen bij ons is daardoor altijd succesvol: wij hebben namelijk altijd wel een perfect kinderbedje voor je kinderkamer. Het leukste is natuurlijk om samen met je kind een kijkje te nemen en zo tot de beste keuze voor de kinderkamer te komen. Op onze website hebben we het gehele assortiment aan kinderbedden staan, maar daarnaast kun je ook altijd langskomen bij onze showroom in Veenendaal. Dan zie je alle kinderbedden in het echt.
 

Oersterke kinderbedden die een levenlang meegaan

Bij Rockwood geloven wij in duurzaamheid en daarom is het hout van ons kinderbed ontzettend goed. Voor de meeste kinderbedden gebruiken wij steigerhout. Een houten kinderbed heeft veel voordelen op een kinderbed dat niet van hout is gemaakt. Zo is ons kinderbed van hout namelijk erg sterk en daarnaast geeft het ook een klassieke en natuurlijke sfeer in de kinderkamer. Wij werken het hout van het kinderbed met een mooie lak af, waardoor alle nerven van het hout nog steeds goed zichtbaar zijn. Daarnaast kunnen we het houten kinderbed ook een likje verf geven. Dit doen wij meestal in wit of grijs en in sommige gevallen geven we het ook een roze kleur.

 

Halfhoogslaper en hoogslapers

Heeft de kinderkamer weinig ruimte? Dan is het een goed idee om eens te kijken bij onze halfhoogslapers en hoogslapers. De halfhoogslapers zijn onder andere geschikt voor jonge kinderen. Het bed is dan wat minder hoog, waardoor het makkelijker is voor het jongere kind om er in en er uit te klimmen. De hoogslapers zijn ontzettend handig voor de wat oudere kinderen. Ook is het mogelijk om onder de hoogslaper een bureau of opberglades te installeren. Op die manier is de ruimte in de kinderkamer optimaal te gebruiken.
 

Met zijn tweetjes

Heb je twee kinderen op de kinderkamer slapen? Dan hoef je niet altijd twee bedden te kopen. Wij hebben bijvoorbeeld ook het Kinderbed Twins in ons assortiment, waar de kinderen gezellig naast elkaar slapen. Of kies voor één van onze mooie stapelbedden, waar één kind onder slaapt en de ander boven. Daarnaast hebben we ook mooie kinderbedden voor als je zo nu en dan logees over de vloer hebt. Het Kinderbed Combi heeft namelijk een extra uitrolbaar logeerbed onder het gewone bed. Opties genoeg dus bij Rockwood!
 

Veiligheid voorop

Alle kinderbedjes van Rockwood zijn ontzettend veilig. Ten eerste zijn de kinderbedden van 100% hout gemaakt en ontzettend stevig in elkaar gezet. Ook tijdens een flinke stoeipartij hoef je je geen zorgen te maken. Onze kinderbedden zullen gewoon blijven staan! Daarnaast leveren wij bij de meeste kinderbedjes ook een hekje. Zeker bij de halfhoogslaper en hoogslapers is dit het geval. Dit hekje zorgt ervoor dat het kind niet per ongeluk tijdens zijn slaap uit het bed rolt.  
 

Online bestellen is ontzettend eenvoudig

Op onze website zie je ons gehele assortiment aan kinderbedjes. De goede afbeeldingen en uitgebreide beschrijvingen zorgen ervoor dat je precies weet welke kinderbedden wij allemaal in de aanbieding hebben. Het is daardoor gemakkelijk om vanuit huis een beslissing te maken over welk kinderbed te kopen voor je kind. Wij hebben al onze kinderbedden in voorraad, waardoor wij nadat de bestelling geplaatst is, het kinderbedje snel leveren. Een kinderbed kopen is ontzettend makkelijk bij Rockwood en wij zorgen er persoonlijk voor dat we het netjes afleveren bij je thuis in zowel Nederland als België.
 
 
Bekijk ook eens:
Kinderbed steigerhout | Kinderbed hoogslaper | Kinderbureaus | Over ons

Rockwood® Circulaire Kinderbedden

Het rockwood kids eco-vriendelijke assortiment kinderbedden zijn gemaakt van duurzaam en recycleerbaar massief hout met een hoge dichtheid, dus milieuvriendelijk. Rockwood® Kinderbedden zijn ontworpen om lang mee te gaan.

rockwood kinderbedden, massief houten stapelbedden en peuterbedden. wij bieden een complete lijn van massief houten bedden die ideaal zijn voor de kamer van uw kinderen. elk bed is handgemaakt met de hoogste kwaliteit materialen wat resulteert in een duurzaam bed dat vele jaren mee zal gaan.

Vier hun eerste jaren thuis. Onze bedden voldoen aan alle huidige veiligheidsnormen en zijn verkrijgbaar in diverse leuke kleuren en afwerkingen.

Kinderen zullen dol zijn op hun rockwood bed. Dit bed is perfect voor zowel jongens als meisjes met zijn combinatie van grenen en massief houten ontwerp. Uw kind kan heerlijk slapen in het wolkachtige comfort van onze hoogwaardige matras, terwijl de strakke lijnen en het eenvoudige ontwerp bijdragen aan de moderne uitstraling van dit stevige peuterbed.

Uw kind zal enthousiast opgroeien in de Rockwood-kinderkamercollectie, met zijn speelse ontwerp en leuke details. De felle kleuren, de duurzame massief houten constructie en het deskundige vakmanschap maken dit bed tot een kunstwerk dat je tientallen jaren zult koesteren.

Deze houten bedden zijn het perfecte statement stuk voor uw kinderkamer en hebben meerdere toepassingen. Ze kunnen worden gebruikt als kinderbed, peuter- of twinbed of zelfs als stapelbed! Dit stuk is gebouwd met duurzame materialen en ontworpen in prachtige vormen die op golven lijken. Het komt ook met een lange levensduur, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vervanging wanneer uw kind eruit groeit.

Rockwood kinderbedden, de ideale oplossing voor ouders die een veilig en duurzaam kinderbed zoeken. Onze beide ronde bedden zijn gemaakt van volledig duurzaam, verantwoord gewonnen massief hout dat ontworpen is om mee te groeien met uw peuter.

Rockwood peuterbedden zijn ontworpen om aan de behoeften van uw kind en uw budget te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een duurzaam peuterbed met een stootrand, of een peuterbed dat kan worden omgebouwd tot een juniorbed wanneer het tijd is om te gaan, wij kunnen u helpen. Onze bedden zijn gemaakt van massief Europees grenenhout en worden met zorg gemaakt van duurzaam gekweekte bomen.

De Rockwood Kinderbedden collectie is in het leven geroepen vanuit een moderne, duurzame en minimalistische stijl. Deze collectie is perfect voor hedendaagse ouders die hun kinderen de best mogelijke meubels willen geven.

Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogste punt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000