UPTIMEROBOT
Rockwood  

Hoogslaper Brecht Wit

NU KORTING
HSBW
90x200cmNaturelWit
inclusief lattenbodeminclusief bureau
als bouwpakket- eenvoudig zelf te monterenmontage bij u thuis- extra gemak & vakkundige service
€839.95
€419.95
419.95
excl. btw
Aantal:  
In mijn winkelwagenOp mijn verlanglijstje
Direct uit voorraad leverbaar
Deel dit artikel
Vaste bezorgkosten in Nederland € 29,95
 • Bijpassende producten
 • Dekkend wit afgewerkt
 • Gratis lattenbodem
 • Rockwood Hoogslaper Brecht wit.  Deze prachtige solide hoogslaper in dekkend wit wordt inclusief lattenbodem geleverd en heeft een zeer stevige constructie van massief grenenhout.


  Deze prachtige solide hoogslaper in dekkend wit wordt inclusief lattenbodem geleverd en heeft een zeer stevige constructie van massief grenenhout.  De randen zijn kindvriendelijk en veilig rond afgewerkt.  De verf is tevens op ecologische basis en derhalve kindvriendelijk.  Matrassen kunnen tevens bijbesteld worden zonder extra verzendkosten.

  De traptreden zijn plat (horizontaal) geplaatst,   voor meer oppervlakte voor de voeten bij het veilig en fijn omhoog lopen.

  Buitenafmeting: 208,5 cm x 103,5 cm x 198 cm (lengte x breedte x hoogte)
  Hoogte tot lattenbodem: 175 cm
  Matrasmaat: 90 cm x 200 cm

  Dè sterkste hoogslapers in Nederland  * 100% echt hout  * Stevig & Rock Solid  * Unieke collectie  * Top kwaliteit èn betaalbaar  * Snelle bezorging in NL en BE  * Online bestellen of afhalen  * Rockwood - Solid Wood just Good!


  Indien u het kinderbed wilt afhalen bij onze vestiging in Veenendaal dan past alles goed in de auto. Als de achterbank opgeklapt kan worden gaan alle onderdelen makkelijk mee! De lattenbodem is ook mooi opgerold.   Uw bestelling kan uiteraard ook bezorgd worden tegen een meerprijs van 39,95 euro ongeacht evt. bijbestelde matrassen etc. De bezorgtijd duurt gemiddeld 3 tot 5 werkdagen.

  Hoogslaper Brecht Wit

  €419.95

  Hoogslapers

  Wil je kind meer ruimte in een te kleine kamer? Dat is eenvoudig op te lossen met het kopen van een hoogslaper. Je kind houdt dan een zee aan ruimte over en heeft ook nog eens een fantastisch hoog bed om in te slapen. Dat is al een dubbel voordeel en staat garant voor een tevreden en blij kind. 

  De ruimte in de kinderkamer die overblijft, is bovendien extra efficiënt te benutten. Bijvoorbeeld door een hoogslaper met bureau te kopen of een hoogslaper met bureau en kast. Dan blijft er nog veel ruimte over. Je kind vindt het fijn om op deze manier een eigen plekje te hebben om te relaxen en te chillen. Of om in alle rust en geheel ongestoord natuurlijk netjes huiswerk te maken. Wij geven je hier graag uitgebreide informatie over het kopen van een hoogslaper, zodat je de tot de beste keuze komt.

   

   


  Wat is een hoogslaper?

  Een hoogslaper is een bed op hoge poten met onder het bed ruimte. Deze ruimte is bijvoorbeeld in te vullen in de vorm van een combinatie van een hoogslaper met bureau. Of als een hoogslaper met bank. De ruimte onder het bed op hoge poten is op deze manier optimaal te benutten. 

  Buitenom is er ook nog ruimte, zoals in de uitvoering van een hoogslaper met glijbaan. Dat is natuurlijk fantastisch als je nog een jong kind hebt. Die gaat dan glijdend en lachend in de ochtend de dag tegemoet. Een hoogslaper met kast is eveneens een optie. Daarbij is er een mogelijkheid voor een hoogslaper met kast onder het bed. Of een hoogslaper met bijpassende kast buiten het bed. 
   

  Hoogslaper welke leeftijd?

  Een belangrijke vraag bij het kopen van een hoogslaper, is vanaf wanneer een hoogslaper geschikt is. Ofwel hoe oud moet je kind zijn voor een hoogslaper? Er gelden hier geen vaste regels voor. Het hangt van je kind af wanneer hij of zij eraan toe is om hoog boven de grond te slapen. Het is in elk geval wel aan te raden om te wachten tot je kind de leeftijd van 5 jaar heeft bereikt. 

  Dat is een leeftijd, waarop kinderen in staat zijn om zelfstandig en veilig de hoogslapertrap op te klimmen. De combinatie hoogslaper kind is niet geschikt als je een peuter hebt. Peuters zijn daar namelijk nog niet zelfstandig genoeg voor en schatten gevaar minder goed in. Een halfhoogslaper is in dat geval een betere optie. Hoe hoog is een hoogslaper dan? Een hoogslaper is bijvoorbeeld in de hoogte tot de lattenbodem 1.75 meter. Dat is redelijk hoog boven de grond. Jij weet zelf natuurlijk het beste hoe je kind is en wanneer het kopen van een hoogslaper dus prima is. 

  Hoe verwissel je dan het beddengoed?

  ´Hoe een hoogslaper opmaken?´ is een praktische vraag. Je hoeft in elk geval niet te bukken, zoals bij een laag bed. Als je kind oud genoeg is, laat je jouw kind gewoon het beddengoed eraf halen en het bed opmaken. Of is dat nog teveel gevraagd? Dan hebben wij een praktische tip voor jou. Je klimt halverwege het trappetje om er goed bij te kunnen. Dat is ook meteen goed voor je als lichamelijke oefening. Lukt het niet om vanaf die positie het beddengoed er helemaal af te halen? Dan pak je gewoon een huishoudkrukje om er aan de andere kant ook goed bij te kunnen. Zo blijf je mooi in beweging. 

   

  Hoogslaper kind: maak samen een keuze

  Het is natuurlijk het leukste om samen met je kind ervoor te gaan zitten om de hoogslapers te bekijken. Als jij je kind inspraak geeft, weet je zeker dat je kind erg blij met de aankoop is. Daar doe je het toch voor als ouder. Je gunt je kind altijd het beste en zeker ook als het op de nachtrust aankomt. Ook wil jij je kind de ruimte geven om een eigen plek te hebben om zich terug te trekken. Een eigen slaapkamer die leuk en praktisch is ingericht en alle ruimte biedt om te chillen en te relaxen. Daarmee heb je echt een tevreden kind in huis.

   

  Beste keuze voor elke kinderkamer

  De Rockwood hoogslapers in onze collectie laten je altijd de beste keuze maken. Je hoeft alleen nog maar samen met je kind te kijken welke hoogslaper het leukst is. Let daarbij ook op de kleur en stijl van het interieur in de kinderkamer. Een hoogslaper steigerhout is trendy en een hoogslaper wit past gewoon overal bij. Een hoogslaper hout heeft een natuurlijke look. Heb je al een oudere tiener die een hoogslaper 2 persoons wil hebben? Een hoogslaper tweepersoons biedt heerlijk veel ruimte. Dan slaapt je tienerkind pas echt lang uit.   Massief grenen of steigerhout: oersterke kwaliteit

  De Rockwood hoogslapers bestaan uit steigerhout of uit massief grenen. De oersterke kwaliteit is een feit. Er is nu eenmaal sprake van een onverwoestbaar karakter. Mocht je al bang zijn dat je kind door het bed zakt, dan nemen wij die twijfel graag weg. De bedconstructie is namelijk sterk en 100% slijtageproof. 

  Wij maken geen gebruik van slechte spaanplaatkwaliteit of van licht MDF. Daarom bieden wij jou bij het kopen van een hoogslaper ook levenslange garantie. Dat is omdat wij nu eenmaal in de kracht van onze kinderbedden geloven. Wist je al dat onze hoogslapers ook de geldelijke waarde behouden? Dat levert je een voordeel op als je later de hoogslaper op Marktplaats zet. Je krijgt er dan veel geld voor terug. Het is dus een eenmalige investering waar je zelfs wanneer de hoogslaper niet meer nodig is, profijt van hebt.

   

  Bezorging hoogslaper via eigen transporteur

  Bestel je bij ons een Rockwood hoogslaper dan ben je verzekerd van een correcte aflevering. Niet alleen op de afgesproken dag, maar ook voor wat betreft het onbeschadigd afleveren. Daar ontbreekt het bij de algemene vervoerders nogal eens aan, maar niet bij ons. Onze transporteur neemt bovendien persoonlijk contact met je op. Wij doen gewoon aan maatwerk bezorging, omdat wij dat belangrijk vinden. Afhalen is overigens ook mogelijk en gemakkelijk als je in de buurt van onze showroom in Veenendaal woont.

  W
  Wis filter

  MenuFilter

  1

  Maat

  1

  Geslacht

  1

  Hoogste punt

  1

  Materiaal

  1

  Kleur

  1

  Opties

  0000000000