Rockwood

excl. btw
Maak uw keuze:
batch
];
Aantal:  
In mijn winkelwagen

Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogste punt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000

8 fantastische redenen om te slapen in een Rockwood®kinderbed

De kinderbedden variëren in design, kleur en uitvoering. Er zijn echter ook overeenkomstige aspecten die op alle kinderbedjes van het merk van toepassing zijn.

Daarbij maakt het niet uit of het om stapelbedden, hoogslapers of om een peuterbed gaat. Er zijn namelijk 8 fantastische redenen om voor een Rockwood® kinderbed te kiezen.

Wil je weten welke? Lees dan snel verder!
 

 

1. Kinder-en peuterbedden van 100% echt hout: oersterk en massief


Je weet als je kinderen hebt dat sterk materiaal voor een kinderbedje belangrijk is. Wie heeft er als kind nooit gesprongen op een bed?

Misschien ben je er zelf wel eens doorheen gezakt. Dat maak je met de bedden uit ons assortiment niet mee.

Alle peuterbedden en kinderbedjes zijn gemaakt van oersterk massief hout. Dat staat voor puur natuur.

Onbreekbare kinderbedden

 

2. Peuterbedden en kinderbedden 100% geschikt voor hergebruik: goed voor het milieu


Een hoogslaper tweepersoons of een kinderbed met opbergruimte is net als elk Rockwood® bed geschikt voor 100% hergebruik.

Ook dat is een reden om bij ons een stapelbed steigerhout of peuterbed met lade te kopen.

Peuterbedden van hout of hoogslapers met een huisje van hout zijn altijd 100% herbruikbaar. Dat is beter voor het milieu.

Milieuvriendelijk kinderbed


3. 100% slijtageproof, echt waar!

Er zijn bedden waar je na een half jaar of jaar al de eerste tekenen van slijtage ziet. Dat is bij de Rockwood® kinderbedden uit ons assortiment zeker niet het geval. Deze bedden zijn namelijk 100% slijtageproof.

 

kinderbedden-slijtageproof
Je doet dus eenmaal een aankoop waar je kind plezier van heeft zolang hij of zij erin past. Bij een peuterbedje stap je natuurlijk op een gegeven moment over naar een groter bed.

Als er dan een broertje of zusje is, komt het 100% slijtageproof peuterbed weer goed van pas. Zijn er geen broertjes of zusjes?

De Rockwood® kinderbedden behouden altijd een hoge waarde en zijn gemakkelijk te verkopen, zoals via Marktplaats.


4. Topkwaliteit met onverwoestbaar karakter


Wij maken onze beloftes waar. Dat betekent dat je erop mag vertrouwen dat wij topkwaliteit leveren met een onverwoestbaar karakter.

Je treft bij ons bijvoorbeeld geen hoogslaper met spaanplaatkwaliteit. Of peuterbedden van licht MDF materiaal dat net als spaanplaat niet over een onverwoestbaar karakter beschikt.

De bedconstructie van onze kinderbedden zit stevig in elkaar en is tegen meer dan een stevige stoot of kussengevecht bestand.


5. Levenslange garantie, omdat wij erin geloven


Garantie tot de drempel of de voordeur. Dat krijg je vaak, maar bij ons niet. Wij geven je levenslange garantie als je besluit een bed te kopen.

Dat maak je toch niet vaak mee. Je krijgt bij ons levenslange garantie, omdat wij in ons eigen product geloven. Vertrouw daar maar op.

kinderbed-garantie-levenslang

 

6. Maatwerkbezorging, want wij geven je de beste service met eigen vervoer

Het aanbieden van de beste kinderbedden is één ding. Dat is al fantastisch, maar helemaal als je weet dat wij dat combineren met de beste service.

Maatwerkbezorging is op zijn plaats, omdat wij in alles het beste van het beste willen bieden. Wist je dat wij de bedden daarom altijd met eigen vervoer leveren? 

Je begrijpt dan ook meteen dat wij erg zorgvuldig met je bestelling omgaan. Het kinderbedje van jouw keuze laden wij voorzichtig in en komt dezelfde dag nog jouw kant op.

Dat onze kinderbedden van massief hout zijn gemaakt, is daarbij een voordeel. Lichte bedden, zoals bij vele andere winkels raken bij het vervoer nogal eens beschadigd.

Die kans is bovendien extra groot omdat een externe partij in dat geval vaak de kinderbedden vervoert.

 

 

7. Rockwood® kinderbedden behouden waarde


Het is fijn om te weten dat je een aankoop doet voor bijvoorbeeld een peuterbed dat de waarde behoudt. Dat is met het oog op de toekomst namelijk gunstig.

Onze kinderbedden zijn zoals gezegd volledig herbruikbaar. De verkoopwaarde blijft hoog zodat je na gebruik er naar wens geld aan verdient.

Het welbekende spreekwoord “Goedkoop is duurkoop” gaat bij ons zeker niet op.

Sterker nog, Rockwood® levert betaalbare kinderbedden die uiteindelijk ook nog eens veel geld opleveren.

Kinderbed-hout-waardevast

 

8. Veilige en stabiele bedconstructie


De bedconstructie is altijd stabiel, of je nu een hoogslaper gaat kopen of een tienerbed voor een jongen. De stabiliteit van een bedconstructie is vooral belangrijk als het gaat om de veiligheid.

Bij kinderbedden die gemaakt zijn van MDF of spaanplaat is de kans groot dat deze na verloop van tijd minder veilig en stabiel zijn.

Dat komt omdat de bedconstructie in deze gevallen doorgaans beschikt over voorgeboorde gaten. Die hollen op den duur uit, zodat de bedconstructie niet meer veilig en stabiel is.

Dat is dus simpel te voorkomen door bij ons een massief en oersterk kinderbed te kopen.  Dan is het niet erg als je ziet dat je kind een keer op bed staat te springen.