UPTIMEROBOT

Een stoer bed voor je kind: een steigerhout kajuitbed

Een stevig en stoer kajuitbed voor je kind, dat is wat wij bij Rockwood in de aanbieding hebben. Onze kajuitbedden zijn wat hoger dan een standaard bed, waardoor er plaats is voor een fijne opbergruimte onder het bed. Daarnaast is het bed mooi afgewerkt, waardoor het een stoere uitstraling heeft. Wij hebben zowel een meisjes kajuitbed als jongens kajuitbed in ons assortiment. Met de verschillende modellen die we in onze collectie hebben vind je altijd wel het perfecte steigerhout kajuitbed voor bij jullie in de kinderkamer.
 

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk al onze kinderbedden
Bedbank

Voordelen van een kajuitbed

Al onze kajuitbedden zijn gemaakt van 100% steigerhout, waardoor wij met zekerheid kunnen zeggen dat onze bedden een levenslang meegaan. Is je kind uit zijn kajuitbed gegroeid? Geen zorgen! Je kunt hem dus prima nog verkopen. Een ander voordeel van het kajuitbed is, is dat hij wat hoger is. Daardoor hoef je minder te bukken als je je kind bijvoorbeeld in bed legt of het bed aan het opmaken bent. Onder het bed kan je kind zijn speelgoed bewaren, of bijvoorbeeld kleding of beddengoed.

 

De afwerking van het kajuitbed

Het steigerhout kajuitbed is een mooi bed om naar te kijken. Het hout is netjes afgewerkt en gelakt en de nerven in het hout geven het bed een unieke uitstraling. Heb je liever een likje verf over het steigerhout kajuitbed? Ook dat kan bij ons. Wij kunnen de bedden standaard in wit of grijs leveren. Je geeft dit gewoon bij de bestelling aan en wij zorgen ervoor dat je het bed in je uitgekozen kleur thuisbezorgd krijgt.

houten bedbank

Bestel voordelig online

Al onze bedden zijn in eigen beheer, waardoor wij de kosten laag houden. Bestel je een kajuitbed bij Rockwood dan ben je ervan verzekerd dat je een kwalitatief goed bed krijgt. En dat voor een voordelige prijs! Wij bezorgen al onze bedden persoonlijk bij je thuis en je geeft zelf aan of je wilt dat wij het bed gratis bij je thuis komen monteren of dat je het bouwpakket ontvangt en zelf aan de slag gaat. Hoe je het ook went of keert, een steigerhout kajuitbed bij ons is altijd een goed idee als je een stoer en praktisch bed voor de kinderkamer wilt hebben.
 
 
Bekijk ook eens:
Kinderbed hoogslaper | Hoogslapers | Matrassen | Contact