UPTIMEROBOT

Huisjesbedden

Je kindje in een eigen huisje zien, is nog toekomstmuziek. Wat wel te realiseren is om voor een fijne plek te zorgen, is het kopen van een huisjesbed. Lees verder >

Huisjesbedden van Rockwood

Je kindje in een eigen huisje zien, is nog toekomstmuziek. Wat wel te realiseren is om voor een fijne plek te zorgen, is het kopen van een huisjesbed. Daarmee creëer je in de slaapkamer van je kind een eigen en uniek plekje. Het geeft kinderen een veilig gevoel om in een kinderbed huis te slapen. Ook al zijn de huisjesbedden alleen voorzien van de constructie en open dak. De ramen en deuren en daken fantaseert je kind er natuurlijk zelf wel bij. Het dak van het kinderbed huisje staat als een huis. Zo stevig is het huisjesbed dat van oersterk hout is gemaakt.
 

Maak de droom van je kind waar

Heb je een kind dat graag hutten bouwt met kleden? Of het fijn vindt om op de eigen kamer te spelen? Maak de droom compleet met het kopen van een van de originele kinderbed huisjes. Het naar bed gaan, is geen probleem meer, want je kind wil dolgraag gaan slapen in het huisjesbed. Het leuke is dat de kinderbed huisjes ook nog naar eigen smaak te stylen zijn. Doe dat samen met je kind of maak er zelf wat moois van. Maak het bed bijvoorbeeld persoonlijk door een slingerfoto op te hangen. Of bedenk een andere creatieve slinger om aan het bed te hangen. Om verder met je smaak rekening te houden, heb je de keuze uit verschillende kinderbed huisjes. Bijvoorbeeld de uitvoering in white wash of met de stoere look van oersterk steigerhout.

 

Topkwaliteit: niet voor niets levenslange garantie

Ja, je krijgt levenslange garantie als je een Rockwood huisjesbed koopt. Het oersterke materiaal en de bedconstructie die 100% slijtageproof is staan daar voor zichzelf al garant voor. Een keer springen of stoeien op bed vind je misschien niet wenselijk, maar is helemaal geen probleem. De huisjesbedden zijn gewoon bijzonder sterk en dat is ook een eigenschap die voor het behoud van waarde zorgt. Daarom is een kinderbed huisje in de toekomst ook altijd weer te verkopen. Zo is het bed niet alleen 100% slijtageproof, maar ook nog eens 100% herbruikbaar. Er is overigens ook nog sprake van praktisch gemak met de lade onder het bed. Daar is van alles in op te bergen, zoals speelgoed of andere spullen die je uit het zicht wilt hebben.

 

Perfect bezorgd en eenvoudig te monteren

Wij werken met eigen transporteurs en daarom staan wij ook in voor een perfecte bezorging van het huisjesbed. De bezorging laat bij externe partijen nog wel eens te wensen over. Dat is een reden dat wij voor maatwerkbezorging kiezen. Zo bent u er zeker van dat echt alle onderdelen van het bouwpakket bij u thuis komen. De transporteur neemt overigens persoonlijk contact op voor het bezorgmoment. Het bouwpakket is met de handleiding op een eenvoudige manier zelf te monteren tot huisjesbed. Of wil je liever het kinderbed huis in één keer compleet zien? Kies dan bij de bestelling voor extra gemak en selecteer de montageservice. Of wil je eerst de huisjesbedden toch eens in het echt bekijken? Neem je kindje mee en kom gezellig naar onze showroom in Veenendaal.

Wis filter

MenuFilter

1

Maat

1

Geslacht

1

Hoogste punt

1

Materiaal

1

Kleur

1

Opties

0000000000